hocam bu kulaklık nasıldır? hep görüyordumGamepower ürünleri mikrofonu sesi güzel fakat malzeme kalitesi kötü. Şu anda N11’ de kendi satıcı RazerBlackShark V2 x Beyaz 1999 TL bence bi bak
Gamenote markası çok öneriliyor. Diğer forumlarda aşırı öneriliyor. Bence zevkinize göre tercih edebilirsiniz. Birde Fifine Amplıgame H3 var. Zamanında yayıncılar bu markayı çok kullanıyordu.hocam bu kulaklık nasıldır? hep görüyordum
![]()
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
2k bütçe varsa çok daha iyileri varhocam bu kulaklık nasıldır? hep görüyordum
![]()
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Havit Gamenote H2002p Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
max 2k çıkabilirim eğer güzel kaliteli şeyler varsa2k bütçe varsa çok daha iyileri var
çok bi bilgim yok benim için önemli olan mikrofon ile ses kalitesiGamenote markası çok öneriliyor. Diğer forumlarda aşırı öneriliyor. Bence zevkinize göre tercih edebilirsiniz. Birde Fifine Amplıgame H3 var. Zamanında yayıncılar bu markayı çok kullanıyordu.
beyaz : https://www.akakce.com/kulaklik/en-...rofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,18196989.htmlMerhaba iyi forumlar pc alalı 3-4 ay oldu ama halen bi kulaklık alamadım buda oyunlarda sorunlar yaratıyor. Bütçem 1.5k-2k arası gaming mikrofonlu kulaklık için tavsiyelerinizi bekliyorum.
razer blacksahrk v2x alınabilri
![]()
Razer Blackshark V2 X Beyaz Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Razer Blackshark V2 X Beyaz Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Razer Blackshark V2 X Beyaz Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.839,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
peki max 1.5k için ne önerebilirsiniz
500 daha koyup razer bs v2 x almayı. daha altına ininmemeli bence.peki max 1.5k için ne önerebilirsiniz