Neler Yeni

HYPERX CLOUD II TARZINDA GAMİNG KULAKLIK ÖNERİSİ

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
teşekkür ederim kardeşim. cloud2 ve 3 kıyaslaması benim için çok iyi oldu, ben de aktif olarak 7 yıldır cloud 2 kullanıyorum inanılmaz memnunum hala taş gibi fakat geçen gün kulaklık kulağımdayken bir tarafı kulak arkama çektim o ara sol taraf çat diye kırıldı. uzunluk ayarlama plastiği kırıldı yani ama hala taş gibi çalışıyor. yeni sistem diziyorum sıfırdan her şeyi aldığım için bi de kulaklık almak istedim cloud 3 çok daha iyi cevabı beni fazlasıyla tatmin etti teşekkür ederim kardeşim.
Rica ederim hocam bende 3-4 yıl kullandım cloud 2, gönül rahatlığıyla cloud 3 alabilirsiniz.

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
teşekkür ederim kardeşim. cloud2 ve 3 kıyaslaması benim için çok iyi oldu, ben de aktif olarak 7 yıldır cloud 2 kullanıyorum inanılmaz memnunum hala taş gibi fakat geçen gün kulaklık kulağımdayken bir tarafı kulak arkama çektim o ara sol taraf çat diye kırıldı. uzunluk ayarlama plastiği kırıldı yani ama hala taş gibi çalışıyor. yeni sistem diziyorum sıfırdan her şeyi aldığım için bi de kulaklık almak istedim cloud 3 çok daha iyi cevabı beni fazlasıyla tatmin etti teşekkür ederim kardeşim.
Hyperx cloud 3 amazonda 2800₺

m2ran

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mehmet Turan ERKEK
Hyperx cloud 3 amazonda 2800₺
hadi ya :/ çalıştığımdan dolayı 2 gün sonra gördüm mesajınızı ve o fiyatı kaçırmışım tekrar 3600 tl olmuş :( bilgilendirme için teşekkürler 👍

MustafaaY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
391
İsim
Mustafa Yeşilyurt
hadi ya :/ çalıştığımdan dolayı 2 gün sonra gördüm mesajınızı ve o fiyatı kaçırmışım tekrar 3600 tl olmuş :( bilgilendirme için teşekkürler 👍
Nays ile 2600-2500 e geliyordu kötü olmuş belki tekrar gelir takip etmen lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,229
Üyeler
161,413
Son üye
Gktlga
Top Bottom