WIRELESS KULAKLIK ÖNERİSİ

Tarihin gordugu en kotu 2 öneri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nova 5-HS80 max
HS80MAX'e karar verdim hocam Nova5 de çok iyi olduğunu biliyorum Steelseries kalitesi var en başta fakat büyük çoğunluğun aklına ilk başta HS80MAX gelmiş. Dönüşünüz için çok teşekkür ederim iyi forumlar dilerim :)

Tarihin gordugu en kotu 2 öneri
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nova 5-HS80 max
nova 5 eğer nova 1 kalitesinde ise gerçekten berbat bir kulaklıktır çünkü 733 den önce nova 1 elime geçti ve kötüydü hocam.

Hs80 ilk ciktiginda kablolu versiyonu vardi.Kendim kablolusunu 1.5yil kullandim.O zaman wirelessi 12k falandi.Max versiyonu da degildi.Bircok kulaklik kullandim
Cloud 2 cloud 3 w cloud core w barracuda x (2versiyonda) corsair coid elite arctis 5 daha da vardir da aklima gelmiyor.Arctis 9 falan da arkadasimdan deneyimlemistim kısa kesersek aralarinda ki en begendigim ses performansi ve rahatligi hs80 idi.Iki negatif yönu var o da kafa bandı uzun vadedede esneye esneye kilcal catlaklar olusuyor digeri ise pedleri kumas-deri karisimi bir sey ve tozlar temizlenmiyor.Onun haricinde ki ses performansj mikrofonu rahatligi cok iyi diyebilirim.Bunlari bilmeme ragmen sahsen yine hs80 max alirdim

Hs80 ilk ciktiginda kablolu versiyonu vardi.Kendim kablolusunu 1.5yil kullandim.O zaman wirelessi 12k falandi.Max versiyonu da degildi.Bircok kulaklik kullandim
Cloud 2 cloud 3 w cloud core w barracuda x (2versiyonda) corsair coid elite arctis 5 daha da vardir da aklima gelmiyor.Arctis 9 falan da arkadasimdan deneyimlemistim kısa kesersek aralarinda ki en begendigim ses performansi ve rahatligi hs80 idi.Iki negatif yönu var o da kafa bandı uzun vadedede esneye esneye kilcal catlaklar olusuyor digeri ise pedleri kumas-deri karisimi bir sey ve tozlar temizlenmiyor.Onun haricinde ki ses performansj mikrofonu rahatligi cok iyi diyebilirim.Bunlari bilmeme ragmen sahsen yine hs80 max alirdim
Detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim. Birçok kulaklık deneyimleyip ona göre kıyas yapmak ayrıca önemli benim için çünkü deneyim dışında hiçbir şeye güvenim kalmadı. İzlediğim tüm inceleme videoları aşırı yanıltıcı geliyor bana artık. Tekrardan çok sağolun. İyi forumlar

Kim demiş Nova 1 kalitesinde diye baya iyi sallamış o :D aynı kalktede olsa sence insanlar önerir mi ?
hocama aynı seri kulaklık ya yani, teknolojik olarak gelişmiş olabilir sadece aman aman konforlu bir kulaklık değildi nova1

hocama aynı seri kulaklık ya yani, teknolojik olarak gelişmiş olabilir sadece aman aman konforlu bir kulaklık değildi nova1
Sana laf mı ettim ben ne bu tavır ? Gülücük falan atmış birde. Ve hayır Nova 1 de rahattı ssns kötü gelmiş ama Nova 5 çok daha iyi tabiiki.

Geri