Neler Yeni

Gaming Kulaklık Önerisi

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
Arkadaşlar işimi görecek uygun fiyatlı kablosuz gaming kulaklığa ihtiyacım var.Oynadigim oyunlar bf2042 ve hikaye tarzı oyunlar 2 seçenek arasında kaldım.Sizce hangisi alınır.

Şahane Kasım fırsatlarını yakala! CLUB’a özel puan kazan.

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/pr...email&utm_term=webshare&utm_campaign=webshare

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Rüveyda Akın
Üsttekini alabilirsin. Fason üretim ürün. Aynı ürünü Rampage de satıyor daha pahalıya. İşini görür diye düşünüyorum. Eğer mikrofonu muazzam bir fiyat performans ürün arıyorsan çok övülen Gamepower Raijin'i de değerlendirebilirsin. Stüdyo mikrofonlarıyla aynı düzeyde bir kalitesi var mikrofonunun.

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üsttekini alabilirsin. Fason üretim ürün. Aynı ürünü Rampage de satıyor daha pahalıya. İşini görür diye düşünüyorum. Eğer mikrofonu muazzam bir fiyat performans ürün arıyorsan çok övülen Gamepower Raijin'i de değerlendirebilirsin. Stüdyo mikrofonlarıyla aynı düzeyde bir kalitesi var mikrofonunun.
Sadece kablosuz olmasını istiyorum fifine mikrofonun var bunun mickini kullanmam

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
703
İsim
Rüveyda Akın
Sadece kablosuz olmasını istiyorum fifine mikrofonun var bunun mickini kullanmam
O zaman Havit daha iyi bir tercih olur. Mikrofonu çıkartılabiliyor zaten. İşini görür ancak fason üretim bir ürün olduğu için ekstra fazla bir kalite beklememekte fayda var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,417
Üyeler
163,493
Son üye
harungiraz
Top Bottom