Gaming Kulaklık Önerisi

Reaksiyon skoru
4
Bütcemi 3000tl civarına kadar çıkarabilirim
Rekabetçi oyunlar oynuyorum
Uzun süredir hyperx cloud2 kullanıyordum artık eskidi fiyat performans bir kulaklık önerebilir misiniz kulak içi kualklıklara da razıyım

Bütcemi 3000tl civarına kadar çıkarabilirim
Rekabetçi oyunlar oynuyorum
Uzun süredir hyperx cloud2 kullanıyordum artık eskidi fiyat performans bir kulaklık önerebilir misiniz kulak içi kualklıklara da razıyım
Valla hocam modeli hatırlamıyorumda. Konfor olarak, yeni çıkan Logi ve Steelseriesin hafif kablosuz kulaklıkları var fakat onlarda pahalı. Param olsaydı onlardan alırdım :D

Valla hocam modeli hatırlamıyorumda. Konfor olarak, yeni çıkan Logi ve Steelseriesin hafif kablosuz kulaklıkları var fakat onlarda pahalı. Param olsaydı onlardan alırdım :D
gamepowerın yeni cıkan aero ultra modelini geçiçi olarak kullanayım diyorum ama yeni çıktığı için kronik bir sorunu olmasından korkuyorum

gamepowerın yeni cıkan aero ultra modelini geçiçi olarak kullanayım diyorum ama yeni çıktığı için kronik bir sorunu olmasından korkuyorum
Hocam Gamepoweri kötülemek için demiyorum fakat 2 ürününüde kullandım. 7.1 JIN Kulaklıgı o fiyat için ses ve mikrofon olarak iyi, fakat 1 saat kafamda kalınca hem terletiyor hemde ağırlık yapıyor. Kulaklık boşta iken cızırtı sesi var arkaplanında. Overlord klavyesinide kullandım kablosu gitti ve temassızlık problemi var. 1 yılı dolmadı ve iki üründen pekte memnun kalmadım açıkçası, ha tabi parasına görede anca bu kadar oluyor :)

Geri