Neler Yeni

gaming kulaklık önerisi

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
jak girişim yok maalesef
çevirici veya ses kartı al extra olarak bu kulaklılar bu paraya alabileceğin en iyilerinden asus için ğek oyle diyemem ama hyperx için diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

sesi az ayar yeri düzgün durmuyor sürekli kayıyıo ayarın malzeme kaliteside o kadar iyi değil aynı böyle önerdiler gittim aldım bi geldi hayal kırıklıgı gamepower luna dan bile az ses veriyordu driver olayı çok kötüydü 7.1 işi bile cok dümendendi kod falan giriyorsun öyle açıyorsun falan saçma sapan bir şey tek artısı hafif olmasıydı sen düşün ve çok tiz bir ses veriyor müzik falanda ancan cengiz dinlenir zaten sonra iade ettim birdahada razer kulaklık fln asla almam

ibik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ibrahim
çevirici veya ses kartı al extra olarak bu kulaklılar bu paraya alabileceğin en iyilerinden asus için ğek oyle diyemem ama hyperx için diyebilirim

sesi az ayar yeri düzgün durmuyor sürekli kayıyıo ayarın malzeme kaliteside o kadar iyi değil aynı böyle önerdiler gittim aldım bi geldi hayal kırıklıgı gamepower luna dan bile az ses veriyordu driver olayı çok kötüydü 7.1 işi bile cok dümendendi kod falan giriyorsun öyle açıyorsun falan saçma sapan bir şey tek artısı hafif olmasıydı sen düşün ve çok tiz bir ses veriyor müzik falanda ancan cengiz dinlenir zaten sonra iade ettim birdahada razer kulaklık
hocam pc den çok anlayan biri değilim pc de sadece kuşaklık girişi için jak var teknosada bi çalışana sorduğumda o girişe sadece kulaklık takarsın mikrofonu çalışmaz birleştirici veya çevirici alırsan aldığın kulaklığın performansının düşeceğinden usb portlu bir şey almam gerektiğinden bahsetti şimdide birazdaha biriktirip wireless alsammı diye süşünütoeım 2.5 3 k ya

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
hocam pc den çok anlayan biri değilim pc de sadece kuşaklık girişi için jak var teknosada bi çalışana sorduğumda o girişe sadece kulaklık takarsın mikrofonu çalışmaz birleştirici veya çevirici alırsan aldığın kulaklığın performansının düşeceğinden usb portlu bir şey almam gerektiğinden bahsetti şimdide birazdaha biriktirip wireless alsammı diye süşünütoeım 2.5 3 k ya
wireless için bilgisayarında özellik varmı ama önemli olan o evet usb daha iyi ses verir ama sen bence bi anakartını tam markasını at ben bakayım jack girişlerine

ibik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ibrahim
wireless için bilgisayarında özellik varmı ama önemli olan o evet usb daha iyi ses verir ama sen bence bi anakartını tam markasını at ben bakayım jack girişlerine
kral laptop hp victus 16 r0045nt i5 13.nesil 8gb 4060 modeli teşekkür ederim

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Kizaru dip ses çok bilgin olsun

ibik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
ibrahim
Kizaru dip ses çok bilgin olsun
zamanında 1.5 sene kullandım hiç sorun yoktu 300 e aldım 250 ye sattım abime hala kullanıyor 3.senesşne giricek hala taş gibi tek soeun şimdi 1600 tl zoruma gidiyor

hocam varda o girişin mikrofonlu kulaklıkla beraber ikisini birden çalıştırmayacağını söyledi teknosa çalışanı birleştirici almam gerektiğini onunda kulaklığın performansını düşürdüğünü söyledi

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
zamanında 1.5 sene kullandım hiç sorun yoktu 300 e aldım 250 ye sattım abime hala kullanıyor 3.senesşne giricek hala taş gibi tek soeun şimdi 1600 TL zoruma gidiyor
Bende 2seneye yakın kullandım dip sesten dolayı başka kulaklığa geçtim

Dwayne

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Dwayne Rolly
zamanında 1.5 sene kullandım hiç sorun yoktu 300 e aldım 250 ye sattım abime hala kullanıyor 3.senesşne giricek hala taş gibi tek soeun şimdi 1600 TL zoruma gidiyor

hocam varda o girişin mikrofonlu kulaklıkla beraber ikisini birden çalıştırmayacağını söyledi teknosa çalışanı birleştirici almam gerektiğini onunda kulaklığın performansını düşürdüğünü söyledi
çalıstırır knk niye çalıstırmasın girişler ona göre zaten mikrofonu kullanmasa bile bilgisayarın kendi mikrofonu var

Top Bottom