Neler Yeni

Gaming Kulaklık Önerisi

Lanelzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Efe Basar
Bütçe max 5k Valorant Cs Bannerlord gibi oyunlar oynuyorum mousemde Logitech eski kulaklığımda g633 bozulduğu için yenilemek istiyorum sizce ne almalıyım

.EXE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
259
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
No Text

Lanelzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Efe Basar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bana kalırsa g733'den daha iyi. mik kalitesi, pil süresi ve her platforma rahatlıkla bağlanabilmesi çok iyi. rgb kapatınca süreleri yakın oluyor ama tercih edilmesinde etken bence rgb olması.
birde komple logi set dizmeyi düşünüyorum mouseyide yeni aldim öncekide g633 dü çok memnundum kablo bozuldu garanti 2-3 sene önce bitmesinde rağmen sıfır kablo gönderdi logi

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
.
birde komple logi set dizmeyi düşünüyorum mouseyide yeni aldim öncekide g633 dü çok memnundum kablo bozuldu garanti 2-3 sene önce bitmesinde rağmen sıfır kablo gönderdi logi
sen bilirsin hocam ama bana kalırsa ss alman daha iyi olur ileride konsol falan kullansan mesela bağlarsın ya da telefonuna bağlayıp müzik falan da dinlersin kafana göre

Ruffian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Laptop, PC, Limitler

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Bütçe max 5k Valorant Cs Bannerlord gibi oyunlar oynuyorum mousemde Logitech eski kulaklığımda g633 bozulduğu için yenilemek istiyorum sizce ne almalıyım
Kardeşim kesinlikle Logitech G733 Öneririm böyle bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

bana kalırsa g733'den daha iyi. mik kalitesi, pil süresi ve her platforma rahatlıkla bağlanabilmesi çok iyi. rgb kapatınca süreleri yakın oluyor ama tercih edilmesinde etken bence rgb olması.
1 ay olmadi alalı içindeki ayarlar olsun mikrofon olsun ses kalitesi olsun eko ayarlamasi olsun mükemmel

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
.
Kardeşim kesinlikle Logitech G733 Öneririm böyle bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 ay olmadi alalı içindeki ayarlar olsun mikrofon olsun ses kalitesi olsun eko ayarlamasi olsun mükemmel
g335 kullanıyordum ondan ss7x+ a geçtim zaten g335 g733 e benziyor kablolu versiyonu gibi o da güzel ama ss başka

Lanelzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Efe Basar
herkese teşekkür ederim ama g733 almayı tercih ettim öncedendd ürünlerini kullandığım için daha içime yattı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,538
Üyeler
162,703
Son üye
LERO7
Top Bottom