Görünüşü süper duruyorbugün elime geçti öneririm
bana kalırsa g733'den daha iyi. mik kalitesi, pil süresi ve her platforma rahatlıkla bağlanabilmesi çok iyi. rgb kapatınca süreleri yakın oluyor ama tercih edilmesinde etken bence rgb olması.g733 nasıl
birde komple logi set dizmeyi düşünüyorum mouseyide yeni aldim öncekide g633 dü çok memnundum kablo bozuldu garanti 2-3 sene önce bitmesinde rağmen sıfır kablo gönderdi logibana kalırsa g733'den daha iyi. mik kalitesi, pil süresi ve her platforma rahatlıkla bağlanabilmesi çok iyi. rgb kapatınca süreleri yakın oluyor ama tercih edilmesinde etken bence rgb olması.
sen bilirsin hocam ama bana kalırsa ss alman daha iyi olur ileride konsol falan kullansan mesela bağlarsın ya da telefonuna bağlayıp müzik falan da dinlersin kafana görebirde komple logi set dizmeyi düşünüyorum mouseyide yeni aldim öncekide g633 dü çok memnundum kablo bozuldu garanti 2-3 sene önce bitmesinde rağmen sıfır kablo gönderdi logi
Bu steelseries kulaklıklar bağımlı yapıyor kullanınca, başka markaya yönelmek zor oluyor. Adamlar kulaklığın en ergonomik şeklini üretiyor çok rahat.bugün elime geçti öneririm
Müzikde diğer kulaklıklara nazaran düşük kalabilir ama oyun performansında çok iyidir seside fena değil fakst rakiblerinden biraz geri kalıyorbugün elime geçti öneririm
Kardeşim kesinlikle Logitech G733 Öneririm böyle bir şey yokBütçe max 5k Valorant Cs Bannerlord gibi oyunlar oynuyorum mousemde Logitech eski kulaklığımda g633 bozulduğu için yenilemek istiyorum sizce ne almalıyım
bana kalırsa g733'den daha iyi. mik kalitesi, pil süresi ve her platforma rahatlıkla bağlanabilmesi çok iyi. rgb kapatınca süreleri yakın oluyor ama tercih edilmesinde etken bence rgb olması.
1 ay olmadi alalı içindeki ayarlar olsun mikrofon olsun ses kalitesi olsun eko ayarlamasi olsun mükemmelBütçe max 5k Valorant Cs Bannerlord gibi oyunlar oynuyorum mousemde Logitech eski kulaklığımda g633 bozulduğu için yenilemek istiyorum sizce ne almalıyım
g335 kullanıyordum ondan ss7x+ a geçtim zaten g335 g733 e benziyor kablolu versiyonu gibi o da güzel ama ss başkaKardeşim kesinlikle Logitech G733 Öneririm böyle bir şey yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 ay olmadi alalı içindeki ayarlar olsun mikrofon olsun ses kalitesi olsun eko ayarlamasi olsun mükemmel