Neler Yeni

Gaming Laptop mu? Gaming Bilgisayar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Ahmet
Sizce dizüstü mü masaüstü mü arkadaşlar?

GAMİNG

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,523
İsim
Lokman Doğan
Tabii ki de masaüstü
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gaming bir sistemi laptoba geçirince 2 kat fiyat çıkıyor

soul

80+ Silver
oyun için masaüstü daha iyidir ama ilerde laptop lazım olacaksa şimdiden laptop alınması daha iyi olur.

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,967
İsim
Orkun
Bence masaüstü hocam. Yaklaşık 10 yıl dizüstü kullanmış biri olarak söylemeliyim ki oyun için dizüstü alırken ciddi fiyatlar ödemen gerekiyor. Ve benim yaşadığım soruna gelirsek dizüstünün anakartında bir sorun çıktığında ya tamir ettiriyorsun ki o da hiç ucuz değil ya da direk anakart değiştirmen gerekiyor. İşlemci ve GPU anakarta lehimli olduğundan yeni alacağın anakartta işlemci ve gpu ile birlikte geleceği için astarı yüzünü aşıyor. Monster Abra A5 v12.1.1 vardı bende. Gözüm gibi bakmama rağmen 5 yıl dayanabildi. 5 Yıl yeterli diyebilirsiniz ama bence değil. 2012 de aldığım Casper marka dizüstü bilgisayarım hala ilk günkü gibi takır takır çalışıyor. Monster ın anakartında bir sorun oldu servis yardımcı olmadı 8K ödeme istediler. Sizi dizüstünden uzaklaştırmak istemiyorum ama alacaksanız da dizüstü Asus, MSI gibi kaliteli markalardan almanızı öneriyorum. Ben bu sorunu yaşadıktan sonra direk Masaüstüne geçiş sağladım. Ne de olsa anakart mı bozuldu 1.5-2K değiştir kullanmaya devam et mantığıyla ilerliyorum şu anda.

GodlyPain

80+ Bronze
Çok yer değiştirmiyorsanız tabii ki masaüstü, daha uygun ve soğuk

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,115
Üyeler
166,884
Son üye
erdmklc52