Neler Yeni

Gaming laptop önerisi 20k

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
osman şenoğlu
Rtx 3060 lı modeller istiyorum, birde 3050 ti ile 3060 arasında fark oluyor mu
Şu hayatta 1 kere laptop almak gibi bir hata yaptım bir daha asla nedenini sorarsan
aynı paraya denk gelse bile aynı parçalar olsa bile masaüstünde daha iyi performans alırsın
ayrıca arıza durumunda garantinin bittiğini düşün parça bulmak ölüm gibi bir şey masaüstünde öyle değil hemen muadil bir parça alıp yoluna devam edebilirsin kendi işini kendin görebilirsin

Son düzenleme:

turgutt0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Turgut Uysal
Şu hayatta 1 kere laptop almak gibi bir hata yaptım bir daha asla nedenini sorarsan
aynı paraya denk gelse bile aynı parçalar olsa bile masaüstünde daha iyi performans alırsın
Üniversiteye gideceğim o yüzden böyle tercih ettim yoksa masaüstü kesinlikle tercihim olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
osman şenoğlu
Üniversiteye gideceğim o yüzden böyle tercih ettim yoksa masaüstü kesinlikle tercihim olur
Bende aynı sebepten almıştım bin pişman oldum benden sana tavsiye olabildiğince ucuza eli ayağı düzgün sadece üniversite işlerini halledebileceğin bir bilgisayar al geri kalan paranı masaüstüne ayır deneyimlemiş biri olarak ben şahsen asla bir daha laptop 'a yatırım yapmam

turgutt0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Turgut Uysal
Bende aynı sebepten almıştım bin pişman oldum benden sana tavsiye olabildiğince ucuza eli ayağı düzgün sadece üniversite işlerini halledebileceğin bir bilgisayar al geri kalan paranı masaüstüne ayır deneyimlemiş biri olarak ben şahsen asla bir daha laptop 'a yatırım yapmam
Ne almıştın laptop olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
osman şenoğlu
Reis aldığın laptopa göre de değişir yani şimdi bilemeyeceğim fiyatını bulamadım internette
Ben alalı çok oldu zaten 4300 e almıştım en iyisiydi o zamanlar gtx770m vardı ekran kartı mxm slotlu falan baya sağlamdı gaming laptop diye geçiyordu malzemesinden falan şikayetim yok zaten sadece benim tecrübem bir daha laptop almamayı öğretti bana :d

Top Bottom