herkese selamlar, okula giderken kullanacağım arada bir oyun da oynayabilirim. maks bütçe 42k
dell laptop önermiyorlar pek hocam neden olabilir ?Dell Gaming G15 5530 G155530013Uv3 Intel Core i7-13650HX 16GB DDR5 2TB SSD RTX4060 8GB 140W 15.6 inç Full HD Ubuntu Gaming Laptop
Kim olursanız olun veya neyle uğraşıyor olursanız olun, kendi tarzınızda oynayın. Liderlik tablolarının zirvesine çıkarken modern, retro tarza bir dizüstü bilgisayarın keyfini çıkarın.www.laptop.com.tr
Fazlasıyla yetecektir.
Bilgim yok ben sürekli satıyorum kötü dönüş almadım. Aksine çokta memnuniyet var Garanti tarafı mükemmel yerinde servis hizmetleri var garanti kapsamında herhangi bir sorunda Evine kadar teknik personel gelip Gözünün önünde tamir yapıyor parça değişimi v.sdell laptop önermiyorlar pek hocam neden olabilir ?
victuslar nasıl bazıları çok iyi bazıları çok kötü diyor fikriniz nedirBilgim yok ben sürekli satıyorum kötü dönüş almadım. Aksine çokta memnuniyet var Garanti tarafı mükemmel yerinde servis hizmetleri var garanti kapsamında herhangi bir sorunda Evine kadar teknik personel gelip Gözünün önünde tamir yapıyor parça değişimi v.s
deli gibi ısınıyorlar 2-3 tane müşteriye sattım freedostu windows kurarken bile klavye çok ısındıvictuslar nasıl bazıları çok iyi bazıları çok kötü diyor fikriniz nedir
acer nitro 16 lar nasıl hocam kusura bakmayın sizi de yoruyorumdeli gibi ısınıyorlar 2-3 tane müşteriye sattım freedostu windows kurarken bile klavye çok ısındı
Sakın Dell G serisi alma.victuslar nasıl bazıları çok iyi bazıları çok kötü diyor fikriniz nedir
hocam bu laptopu eklemeyi düşünüyorum listeye bir de tuf 15 eklemeyi düşünüyorum fikriniz nedirSakın Dell G serisi alma.izle bunu.
HP Victus 16 2023-2024 yılında çıkan laptoplarında ısınma problemi yok. Kendim Victus sahibiyim. God Of War ultra ayarlarda CPU 82, GPU 78 dereceyi gördü maksimum. Altında stant veya soğutucu yoktu. İnanmak istemezsenBunları izleyebilirsin. Dell G serisinde 45 watt ekran kartı limiti var. Hiçbir şekilde bu düzeltilemiyor. Konuları da var hata.
Dell G15 5530 / Dell G16 7630 Serilerinden Uzak Durun (Yüksek Sıcaklık)
Dell Gaming G15 5530 / Dell Gaming G16 7630 Serilerinden Uzak Durun (Hatalı Tasarım)forum.donanimarsivi.comÇözüm: Dell G16 7630 30 watt sorunu çözümü
Selamlar. Dell G16 7630 kronik 30 watt sorununa tamamen kendi 1 aylık zorlu sürecim sonucu bir çözüm buldum. Sorun ekran kartı BIOS'u olan VBIOS'dan kaynaklanıyor. Fabrika çıkışı VBIOS sıkıntılı. Driver Update Tool'da bunu güncellemiyor. Biz bugün elle güncelleyeceğiz. Cihaza temiz kurulum...www.technopat.net
victus 16 4060 i5 14500hx nasıl sizce ?+8 gb ram ve işlemci ısı kapasitesini 30w ile 40w arası yapın. Ne kadar w olursa o kadar güçlü olur. Isınma sorunu çözülecektir.
Kötü intel gibi çok w tüketen bir işlemci ısınacak, kasmalar olacak (birsürü laptop kullanmış biri olarak deneyimleri söylüyorum) 12500h 3060 model victus 16 vardı robloxta bile kasıyordu arada.victus 16 4060 i5 14500hx nasıl sizce ?
TUF F15 serisini önermiyorum. A15'te r9 8945hs alınabilir. 7735HS zayıf bir işlemci. Online oyunlarda (ileride) zorluk çıkartır.hocam bu laptopu eklemeyi düşünüyorum listeye bir de tuf 15 eklemeyi düşünüyorum fikriniz nedir