Yardım Gaming Laptop Önerisi

Reaksiyon skoru
5
Bütçe
20.000
Merhaba,

Eğitim, PhotoShop Cinema3D, VisualStudio ve oyunlarda olmak üzere kullanmak için bir cihaz arıyorum. Yaklaşık 1 haftadır yaptığım araştırmalar doğrultusunda ciddi manada kararsızlık hat safhaya ulaşmış durumda.

Evvela RTX 3050 olan Acer Aspire 7 serisi ile (13.500 TL) yola çıkıp daha sonrasında cihazın bir takım kronik sorunlarından dolayı soğumakla birlikte HP Victus'un RTX 3060 modeline (19.999 TL) kadar bütçeyi çıkarmış bulundum.
Bununla beraber Victus'un kasasının pek iyi olmadığını test videolarında gözlemledim, Acer'in aynı fiyat bandında RTX 3060 içeren bir cihazını gördüm, ekran nispeten daha az sallanıyor ama bu cihazında da ısı sorunu ve bataryasının normal kullanımda çok hızlı bittiğini gördüm.

Arkadaşlar, 20.000 bin çok üst bir fiyat doğrusu bunu dahi veremiyorum lakin eğitim için en azından 3-4 sene beni idare edecek bir cihaz arayışı içerisindeyim, böyle bir cihaz varsa tavsiyenizi lütfen bekliyorum, tek istediğim malzeme kalitesi iyi olsun ve beni 3-4 sene idare etsin. Sizce yaza kadar beklemek mi mantıklı olur yoksa yakın bir zamanda almak mı?

Dedikleriniz içinize sinmediyse şunları da bi araştırın hocam
Bu hp 3050 ama 6gb olarak yeni çıkanlardan.

Asusu anlatmaya pek gerek yok, genel olarak olumlu.

Lenovo isterseniz.

Acer isterseniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,402
Üyeler
185,092
Son üye
monopol34
Geri