Neler Yeni

Gaming Masa için ayaklık Önerisi

HeraNyks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Darakcı
Bütçe
2000
Doslar selam, eski masam küçük olduğu için marangozla görüşüp mdf tabla kestirdim. 160x70cm mdf kalınlığıda tahminimce 2 cm. fakat masaya uygun ayak bulamadım bulduğum ayaklar genelde orta desteği olmayan ayaklardı bu ayakları kullanırsam masa ileride ortaya doğru eğilir mi? şuanlık tek monitör kullanıyorum ama iki monitöre geçmek istiyorum. önerdiğiniz kullandığın masa ayaklığı varsa paylaşırsanız sevinirim

HeraNyks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Darakcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
+++++upp hiç öneri yok mu ya

Awsed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Zeynel Çalık
hocam selamlar aklınızdaki ayakların linkini atar mısınız incelemek isterim.
bende 180*60 / 100*60 iki parça kestirip L masa yaptım.
elimin altında atolye olduğu için etrafına ince çıta dönerek tablaları içine yerleştirdim. sarkma vs yapmıyor ortası boş

HeraNyks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Darakcı
hocam selamlar aklınızdaki ayakların linkini atar mısınız incelemek isterim.
bende 180*60 / 100*60 iki parça kestirip L masa yaptım.
elimin altında atolye olduğu için etrafına ince çıta dönerek tablaları içine yerleştirdim. sarkma vs yapmıyor ortası boş

Bunu bulabildim bir tek hocam. Birde bu işlerden anlıyorsanız 18mm mdfye ayak montajı nasıl yapabilirim? Çok ince olduğu için mdf tedirgin oldum tablanın üstü delinir diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Burak Şahin

HeraNyks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Darakcı
Dostum fotoğraf atar mısın
IMG_2408.jpeg

Hocam benim bulabildiğim güzele benzeyen bir tek bu var sizin önerileriniz varsa beklerim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Burak Şahin
Alıntıyı görüntüle

Hocam benim bulabildiğim güzele benzeyen bir tek bu var sizin önerileriniz varsa beklerim.
Ortaya ayakla hiç uğraşma. Hem alanını daraltır hem de ekstra maliyet. Dikine çıta çaktır dikdörtgen şeklinde, dikdörtgenin ortasına da kısa kenara paralel olacak şekilde ara çıta yap masaya çivilet. Masa ayağına bakacağım. Bu attıklarının fiyatı ne kadar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ortaya ayakla hiç uğraşma. Hem alanını daraltır hem de ekstra maliyet. Dikine çıta çaktır dikdörtgen şeklinde, dikdörtgenin ortasına da kısa kenara paralel olacak şekilde ara çıta yap masaya çivilet. Masa ayağına bakacağım. Bu attıklarının fiyatı ne kadar?
Attığın görsel çıtaları engeller. Onun yerine bunu değerlendirebilirsin

4x 800 tl

HeraNyks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Darakcı

Attığın görsel çıtaları engeller. Onun yerine bunu değerlendirebilirsin

4x 800 tl
Hocam attığınız ayaklıklar sallanma yapmaz değil mi bende gördüm böyle ayaklıkları fakat sallanma ve ileride ortaya doğru eğilme yapmasından korktum. Hocam 1500 2000 civarı var bütçe

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Burak Şahin
Hocam attığınız ayaklıklar sallanma yapmaz değil mi bende gördüm böyle ayaklıkları fakat sallanma ve ileride ortaya doğru eğilme yapmasından korktum. Hocam 1500 2000 civarı var bütçe

4 yerden vidalayacağın için sallanma yapmaz. 2k bütçe ayırmaya gerek yok. Metalci bir tanıdık yoksa bu ayaklar gereksiz pahalı. Ama tanıdığın varsa kendi masa ayağımın tasarımını atabilirim. Çıtaya da ihtiyacın olmaz

HeraNyks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Darakcı
4 yerden vidalayacağın için sallanma yapmaz. 2k bütçe ayırmaya gerek yok. Metalci bir tanıdık yoksa bu ayaklar gereksiz pahalı. Ama tanıdığın varsa kendi masa ayağımın tasarımını atabilirim. Çıtaya da ihtiyacın olmaz
Tanıdığım var hocam ama daha tablayı almadan yazıp acele etmeyeyim dedim eğer senin için sorun olmazsa tasarımını görmek isterim

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Burak Şahin

HeraNyks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Mehmet Darakcı
Yarın atacağım hocam. Acelen yokssa işini görür

Hatırlatabilirsen süper olur unutabilirim
Tamamdır hocam, teşekkür ederim yardımın için. sen olmasan kimsenin yazacağı yok :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Burak Şahin

Ekler

• IMG_6515.jpeg
    3.4 MB · Hit: 20
Top Bottom