kendin yapabilrsinMERHABA DOSTLARIM OYUNVU MASASI ÖNERİLERİNİZE İHTİYACIM VAR LÜTFEN BÜTÇE MAX 5.000 TL BİLDİĞİNİZ MASALARI BENİM İLE PAYLAŞIR İSENİZ SEVİNİRİM.
SATIN ALMAK İSTİYORUM ONUNLA UĞRAŞMAK İSTEMİYORUMkendin yapabilrsin
5bin TL'ye alınabilecek masadan daha büyük daha sağlam ve istediğin şekilde yapabilrsin diye demiştim.SATIN ALMAK İSTİYORUM ONUNLA UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM
böyle birleştirme gibi bir müsait yerim yok odamda keşke olsada bende alsam zaten çift monitör var şuanda
güzel bir düşünce tabikide ama uğraşmayada vaktim yok çok çalışıyorum5bin TL'ye alınabilecek masadan daha büyük daha sağlam ve istediğin şekilde yapabilrsin diye demiştim.
ikinci elci dükkanlar var olmadı onlara bi uğrayacağım bu gidişle zaten güzelde bir masa yok internette5000 TL yi heba etme git bi maarangoza ölçülerini ver yapsınlar bi tabla
ayakları da bir sekilde halledersin
Bim den al gitMERHABA DOSTLARIM OYUNVU MASASI ÖNERİLERİNİZE İHTİYACIM VAR LÜTFEN BÜTÇE MAX 5.000 TL BİLDİĞİNİZ MASALARI BENİM İLE PAYLAŞIR İSENİZ SEVİNİRİM.
bende bulamamıştım o yüzden kendim yaptım bütcenizde gayet iyi masa için odanıza göre yaptırırsınız istediniz gibiikinci elci dükkanlar var olmadı onlara bi uğrayacağım bu gidişle zaten güzelde bir masa yok internette
Bim den al gitbakacağım orayada online mağazaya
evet en kötü o şekilde ypacağım bi hafta sonu zaman ayırıpbende bulamamıştım o yüzden kendim yaptım bütcenizde gayet iyi masa için odanıza göre yaptırırsınız istediniz gibi
2 saat içinde yapılabilecek bir şey eğer aklında olursa mobilyacıyız yardımcı olurum yapım aşamasında ztn 2 tane 70cm ayak cidalamak gerekiyor 2 saat bile sürmez tabi sen bilirsin.böyle birleştirme gibi bir müsait yerim yok odamda keşke olsada bende alsam zaten çift monitör var şuanda
Mesaj otomatik birleştirildi:
güzel bir düşünce tabikide ama uğraşmayada vaktim yok çok çalışıyorum
teşekkür ediyorum sağolun bilgiler için önce bi ikinci el spotçu dükkanları gezeceğim oradada bulacağımı düşünüyorum bakalım2 saat içinde yapılabilecek bir şey eğer aklında olursa mobilyacıyız yardımcı olurum yapım aşamasında ztn 2 tane 70cm ayak cidalamak gerekiyor 2 saat bile sürmez tabi sen bilirsin.