Neler Yeni

Gaming Mekanik Red Switch Klavye önerisi

Rancue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Fatih
2000 tl bütcem var ama 2500 a kadar çıkabilirim.Red switch kaliteli bir marka klavye arıyorum.Membran baktım ancak o paraları haketmediği fikrine vardım.Sorunsuz bir kullanım sağlayacak klavyeler önerir misiniz ?

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Çağdaş Alkan
2000 tl bütcem var ama 2500 a kadar çıkabilirim.Red switch kaliteli bir marka klavye arıyorum.Membran baktım ancak o paraları haketmediği fikrine vardım.Sorunsuz bir kullanım sağlayacak klavyeler önerir misiniz ?

Bunun fiyatı ara ara düşüyor, Gaming Gecesinden takip edebilirsin, çok sağlam ve güzel bir klavye 2 kere kullandım

Rancue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Fatih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bunun fiyatı ara ara düşüyor, Gaming Gecesinden takip edebilirsin, çok sağlam ve güzel bir klavye 2 kere kullandım
Evet aklımdaki modellerden biri bu açıkcası.Laptobumun markası da asus olduğu için uyumlu da olur.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
441
İsim
Çağdaş Alkan
Evet aklımdaki modellerden biri bu açıkcası.Laptobumun markası da asus olduğu için uyumlu da olur.
Video incelemeleri de var bayağı tuş hassasiyeti çok iyi bir kaç kere yere düştü hiçbir şey olmadı ayak kısmı çıkıp takılabiliyor sağlam metal yapısı var

Top Bottom