Gaming monitör önerisi

heraklit

80+
Reaksiyon skoru
3
Bütçe
10000
Fiyat performans olmasına gerek yok kaliteli olsun istiyorum kronik sorunlarla uğraşmak istemiyorum. Ekran kartım 3060 12 GB olduğu için Max 24.5 inç FHD ürün istiyorum. 10 bin lira kadar bütçem var biraz üzerine çıkabilirim. Şu an kullandığım monitör Gigabyte 24F-2 ama alt tarafında kırmızı yeşil çizgiler oluştu ve artık rahatsız etmeye başladı. Konu hakkında bilgisi olanlar yardım ederse sevinirim teşekkür ederim.

bunun aynı model ips olanına da denk geldim kronik sorunu olmadığını bilsem ve teknik olarak beni uzun yıllar götürür bilsem net bugün alacagım yine de diğer görüşlere de bakayım ellerine sağlık

bunun aynı model ips olanına da denk geldim kronik sorunu olmadığını bilsem ve teknik olarak beni uzun yıllar götürür bilsem net bugün alacagım yine de diğer görüşlere de bakayım ellerine sağlık
Kronigi yok
hocamın önerisiyle bende aldım

Yeni nesil Va monitörler genel olarak hızlı, İPS kadar iyi değil fakat rahatsız etmez. 25g3zm karma kullanım için en mantıklı modellerden birisi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,133
Üyeler
183,387
Son üye
SaeYeon
Geri