bırak 2500 bütçeyi o bütçede bile alınmaz o mouse.Hocam santimine tutuşa girmeden bir öneride bulunmak istiyorum. evet bu fare biraz eskidi fakat hala kullanıyorum ve bozsam bile aynısından tekrar alırım. o derece sağlam ve güzel bir fare
LOGITECH G G203 LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı 8000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse - Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G G203 LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı 8000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse - Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen twww.mediamarkt.com.tr
Hocam ben bütçesine göre öneri yapmadım farkındaysan "Hocam santimine tutuşa girmeden bir öneride bulunmak istiyorum." diye başladım tavsiyeyi vermeye. yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ve bana çok iyi geliyor o yüzden önerdim yani. fakat dediğin gibi o bütçede çok daha iyi fareler var.bırak 2500 bütçeyi o bütçede bile alınmaz o mouse.
Dragonfly F1 Pro tavsiye ederim
VGN Dragonfly Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
bende zaten bahsettiğin “Santimine ve tutuşuna” girmedim. Attığım mouse bütçenin en iyisi, G203 o bütçede bile eski ve kötü bir mouse bunu anlatmak istiyorum.Hocam ben bütçesine göre öneri yapmadım farkındaysan "Hocam santimine tutuşa girmeden bir öneride bulunmak istiyorum." diye başladım tavsiyeyi vermeye. yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ve bana çok iyi geliyor o yüzden önerdim yani. fakat dediğin gibi o bütçede çok daha iyi fareler var.
Şu mouseye 500tl bile vermem. Görünüşü tutuşu kalitesi kronik sorunu hepsi sıkıntıHocam santimine tutuşa girmeden bir öneride bulunmak istiyorum. evet bu fare biraz eskidi fakat hala kullanıyorum ve bozsam bile aynısından tekrar alırım. o derece sağlam ve güzel bir fare
LOGITECH G G203 LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı 8000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse - Beyaz Fiyat & Özellik | MediaMarkt
LOGITECH G G203 LIGHTSYNC RGB Aydınlatmalı 8000 DPI Kablolu Oyuncu Mouse - Beyaz fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen twww.mediamarkt.com.tr
fingertip için uygun mu bu mouseATK Blazing Sky F1 Wireless Mouse
Mevcut stoklarımız içerisinde gerçekleştirilecek her satın alım için ücretsiz 8K dongle kampanyası devam etmektedir. İlk 1000 adet ürün için özel olarak başlatılan hediye 8K dongle kampanya kotası 3000'e yükseltilmiştir. Kampanya sona erdiğinde ürün sayfası güncellenecektir. Mouse ürünlerinde...wraithesports.com