2-3K Mouse Önerisi Palm Grip

rech

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
613
Palm grip tutuş için genellikle pubg oynanacak ve kablosuz olması gerekiyor.

Palm grip tutuş için genellikle pubg oynanacak ve kablosuz olması gerekiyor.
mümkünse ultimate 2.0'a bak.

Bu bütçelerde birkaç alternatif atar mısınız ve iyi olanı diğerlerinden ayıran farklar nedir aradaki fiyat farkına değer mi?

Bu bütçelerde birkaç alternatif atar mısınız ve iyi olanı diğerlerinden ayıran farklar nedir aradaki fiyat farkına değer mi?
Alternatifleri var ancak hepsi ya 250 mah yada 300 mah yani batarya konusunda çok sorun yaşarsınız , mouse ile ilgili bir konumuz var uzun uzun araştırdık en mantıklısı bunu bulduk istersen oku :D

Alternatifleri var ancak hepsi ya 250 mah yada 300 mah yani batarya konusunda çok sorun yaşarsınız , mouse ile ilgili bir konumuz var uzun uzun araştırdık en mantıklısı bunu bulduk istersen oku :D
Peki 4kya değer mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ultra max ile ultimate farkı nedir aradaki fiyata değer mi?

Peki 4kya değer mi?
Açıkçası değer diğer mouselere baktığımızda en mantıklısı bu gibi geldi. Ben çok profesyonel olmadığım için fps oyunlarında dümdüz a9 plus aldım rahat rahat yetiyor biraz da beklenti meselesi.

Açıkçası değer diğer mouselere baktığımızda en mantıklısı bu gibi geldi. Ben çok profesyonel olmadığım için fps oyunlarında dümdüz a9 plus aldım rahat rahat yetiyor biraz da beklenti meselesi.
Wraith W1 mi yoksa ultimate 2.0 mı?

Peki 4kya değer mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ultra max ile ultimate farkı nedir aradaki fiyata değer mi?
Sensör farkı , ıps farkı , switch farkı , dongle bir tık daha kaliteli.

• Beğen
Reaksiyonlar: rech
8k hz tam olarak nedir ne işe yarıyor hz'in fazla olması?
Şöyle hz ne kadar artar ise gecikme de bir tık düşüyor ancak 8k hz mouse kullanmak için cidden güçlü bir işlemci lazım çünkü saniyede 8000 bilgisayara sinyal yolluyor :D ideal olan 1k dır hastasına 4-8k. Oyunlarda daha akıcı hareket sağlar gibi gibi uzun uzun yazılır da özet geçeyim :D

bende mouse bakıyordum, 2. elde arayabilirim. 3950 sensörlü güzel bir öneri var mı? nelere bakılabilir? daha çok claw tutuyorum

Şöyle hz ne kadar artar ise gecikme de bir tık düşüyor ancak 8k hz mouse kullanmak için cidden güçlü bir işlemci lazım çünkü saniyede 8000 bilgisayara sinyal yolluyor :D ideal olan 1k dır hastasına 4-8k. Oyunlarda daha akıcı hareket sağlar gibi gibi uzun uzun yazılır da özet geçeyim :D
2k ve 3k için de önerebilir misiniz arkadaşıma atacağım da.

2k ve 3k için de önerebilir misiniz arkadaşıma atacağım da.
a9 pro için stok bekleyebilirsiniz stok beklemeye uğraşmam diyorsanız ultra max 2.0 bakılabilir.

Geri