Palm grip tutuş için genellikle pubg oynanacak ve kablosuz olması gerekiyor.
Bu bütçelerde birkaç alternatif atar mısınız ve iyi olanı diğerlerinden ayıran farklar nedir aradaki fiyat farkına değer mi?mümkünse ultimate 2.0'a bak.![]()
ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Alternatifleri var ancak hepsi ya 250 mah yada 300 mah yani batarya konusunda çok sorun yaşarsınız , mouse ile ilgili bir konumuz var uzun uzun araştırdık en mantıklısı bunu bulduk istersen okuBu bütçelerde birkaç alternatif atar mısınız ve iyi olanı diğerlerinden ayıran farklar nedir aradaki fiyat farkına değer mi?
Peki 4kya değer mi?Alternatifleri var ancak hepsi ya 250 mah yada 300 mah yani batarya konusunda çok sorun yaşarsınız , mouse ile ilgili bir konumuz var uzun uzun araştırdık en mantıklısı bunu bulduk istersen oku
abilerim aklımda bunlar var
Mousepad
Mouse
@jombo A9 kullandığı için öneriyor şöyle de bir şey dedi stok gelirse W1 alabilirsin dedi bir çok mouse kullanmış olan abilerim vardır sizler ne diyorsunuz
NOT
beyaz olsun
önereceğiniz mouse FPS oyunları içinde iyi olursa çok güzel olur tekrardan başlamak istiyorum
mousepad de klasse de bakılabilir fakat kumaş olarak neredeyse aynılarmış sanirsamy
- K1dot
- Cevaplar: 235
- Forum: Mouse / Mousepad
Ultra max ile ultimate farkı nedir aradaki fiyata değer mi?mümkünse ultimate 2.0'a bak.![]()
ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Açıkçası değer diğer mouselere baktığımızda en mantıklısı bu gibi geldi. Ben çok profesyonel olmadığım için fps oyunlarında dümdüz a9 plus aldım rahat rahat yetiyor biraz da beklenti meselesi.Peki 4kya değer mi?
Wraith W1 mi yoksa ultimate 2.0 mı?Açıkçası değer diğer mouselere baktığımızda en mantıklısı bu gibi geldi. Ben çok profesyonel olmadığım için fps oyunlarında dümdüz a9 plus aldım rahat rahat yetiyor biraz da beklenti meselesi.
Sensör farkı , ıps farkı , switch farkı , dongle bir tık daha kaliteli.Peki 4kya değer mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ultra max ile ultimate farkı nedir aradaki fiyata değer mi?
Şöyle hz ne kadar artar ise gecikme de bir tık düşüyor ancak 8k hz mouse kullanmak için cidden güçlü bir işlemci lazım çünkü saniyede 8000 bilgisayara sinyal yolluyor8k hz tam olarak nedir ne işe yarıyor hz'in fazla olması?
2k ve 3k için de önerebilir misiniz arkadaşıma atacağım da.Şöyle hz ne kadar artar ise gecikme de bir tık düşüyor ancak 8k hz mouse kullanmak için cidden güçlü bir işlemci lazım çünkü saniyede 8000 bilgisayara sinyal yolluyorideal olan 1k dır hastasına 4-8k. Oyunlarda daha akıcı hareket sağlar gibi gibi uzun uzun yazılır da özet geçeyim
![]()
a9 pro için stok bekleyebilirsiniz stok beklemeye uğraşmam diyorsanız ultra max 2.0 bakılabilir.2k ve 3k için de önerebilir misiniz arkadaşıma atacağım da.