Gaming Mouse Önerisi

TTNC

80+
Reaksiyon skoru
30
Bütçe
1000
Arkadaşlar 5 yıldır a4 tech bloody a9 kullanıyordum bu yıl sol click sizlere ömür . 1 hafta önce asus rog pugio 2 aldım tutuş olarak alıştım fakat sensörü bana kötü geldi kısa hareketleri algılayamıyordu iade ettim.Şimdi elimde güzel bütçe var parasını hak edecek mouse lazım önerilerinizi bekliyorum( bütçede sıkıntı yok tutuşum palm)

kendim 2 ürün düşünmüştüm biri logitech g pro wireless biri de razer deathadder v2 pro

Ne türk oyunlar oynuyorsun? FPS tarzımı yoksa moba tarzı oyunlar mı? ONa göre bir mouse önereyim.

fps ağırlıktayım çok nadir moba
Kardeşim sana şöyle bir öneri yapayım. Ben de ağırlıklı fps oyuncusuyum. Ben önceden razer mamba elite kullanıyordum. Arkadaşlarımın önerisi üzerine Zowie ec2b mouse geçtim. Gerçekten çok memnunum. FPS oyunları için benim önerim Zowie mouse. Sitesine girip istediğin özelliğe boyuta göre seçip ona göre tercih yapabilirsin. Ama Zowie mouselere ışıksız tasarımı sade ce tak çalıstır olduu için çoğu kişi ön yargıyla bakıyor. O kadar para verilmez yazılımı yok vs gibisinden :D Ama gerçekten fps oyunlarında hissiyatıyla hafifliği ile ve seriliği ile farkı hissettiriyor. Onları beğenmezsen. üstüne az daha koyup https://www.trendyol.com/logitech/g...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.44.2 bunu alabilirsin. Piyasa daki en iyi mouselerin başını çeker bana göre. veya rival 650 de işini gayet iyi görür.

• Beğen
Reaksiyonlar: TTNC
Kardeşim sana şöyle bir öneri yapayım. Ben de ağırlıklı fps oyuncusuyum. Ben önceden razer mamba elite kullanıyordum. Arkadaşlarımın önerisi üzerine Zowie ec2b mouse geçtim. Gerçekten çok memnunum. FPS oyunları için benim önerim Zowie mouse. Sitesine girip istediğin özelliğe boyuta göre seçip ona göre tercih yapabilirsin. Ama Zowie mouselere ışıksız tasarımı sade ce tak çalıstır olduu için çoğu kişi ön yargıyla bakıyor. O kadar para verilmez yazılımı yok vs gibisinden :D Ama gerçekten fps oyunlarında hissiyatıyla hafifliği ile ve seriliği ile farkı hissettiriyor. Onları beğenmezsen. üstüne az daha koyup https://www.trendyol.com/logitech/g...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.44.2 bunu alabilirsin. Piyasa daki en iyi mouselerin başını çeker bana göre. veya rival 650 de işini gayet iyi görür.
Teşekkür ederim zowie her zaman duyuyorum iyi olduğuna da eminim.Kablosuz sanki benim için daha iyi bir tercih herkes g pro wireless diyor zaten 🤣

Teşekkür ederim zowie her zaman duyuyorum iyi olduğuna da eminim.Kablosuz sanki benim için daha iyi bir tercih herkes g pro wireless diyor zaten 🤣
Stoklarda olsa logitech süperlight diye bir mouse var EFFSane ötesi. Çok iyi onuda takip et.

Evet görmüştüm g proyla arasında çok mu fark var
Çok bir fark yok ama g pro daki eksiklerin giderilmiş hali. Biraz daha hafif. Altındaki kaymasıın sağlayan şeyler (adını unuttum) Daha iyi. :D Yani g pro çıktıktan sonra alınan şikayetlerle ilgili güncellenmiş hali diyebiliriz. Sensörleri aynı bildiğim kadarıyla.

• Beğen
Reaksiyonlar: TTNC
Geri