Oğuzhan Yücel
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
bana cevap veren sensin ? aslanımBeni niye etiketliyorsun aslanım?
bana cevap veren sensin ? aslanımBeni niye etiketliyorsun aslanım?
Konu sahibi aslan parçası hem oyun oynayıp hem mining yapmayacak aslanım. 4 saat oyun oynuyormuş geri kalan vaktinde mayning yapmak istiyor aslanım. Ya da en azından öyle anladım çünkü adam akıllı Türkçe kullanan yok forumda.bana cevap veren sensin ? aslanım
Sen önce şu tavrını düzelt sonra benimle muhatap olmaya çalış densizlik yapma.Konu sahibi aslan parçası hem oyun oynayıp hem mining yapmayacak aslanım. 4 saat oyun oynuyormuş geri kalan vaktinde mayning yapmak istiyor aslanım.
Sen kimsin ya? Çoluk çocukla ne muhattap olacağım. Dengesiz misin nesin ya? Hadi sana engel, engelliler listesine hoş geldin.Sen önce şu tavrını düzelt sonra benimle muhatap olmaya çalış densizlik yapma.
Ki arkadaş OYUN OYNARKEN yapılan mining sorduğu için bir tarafından sorulan soru o sen bir okuma yazma öğren aslanım
yallah yallahSen kimsin ya? Çoluk çocukla ne muhattap olacağım. Dengesiz misin nesin ya? Hadi sana engel, engelliler listesine hoş geldin.
Usta ünlü oldun @Johnny Depp seni engelledi.yallah yallah
o arkadaşın bazı sıkıntıları varSen önce şu tavrını düzelt sonra benimle muhatap olmaya çalış densizlik yapma.
Ki arkadaş OYUN OYNARKEN yapılan mining sorduğu için bir tarafından sorulan soru o sen bir okuma yazma öğren aslanım
Sen şu mining ile Allahı kitabı karıştıran değil misin ya? Ne oluyordu haram mı neydi mayning, cehennemmiydi falan dı galiba. Ben Seni engellememiş miydim?o arkadaşın bazı sıkıntıları var
kafa doktoruna görünmesi lazım
ben sana soruyorumSen şu mining ile Allahı kitabı karıştıran değil misin ya? Ne oluyordu haram mı neydi mayning, cehennemmiydi falan dı galiba. Ben Seni engellememiş miydim?
Usta ünlü oldun @Johnny Depp seni engelledi.
Allah akıl fikir ve üslup versin ne diyelimo arkadaşın bazı sıkıntıları var
kafa doktoruna görünmesi lazım
ekran kartın nvidia rtx serisi mi?Mining yaparken oyun oynayannn da ne bilim. Ama Mining esnasında video izlenir, hatta oyun da oynar ama arkada kazım performansı düşer oyundan verim alamazsın. Bir sıkıntı var sende. Ben 1080p video izleyip arkada mayningimi yapıyorum şu an.
noekran kartın nvidia rtx serisi mi?