Neler Yeni

Gaminggen gerçekten güvenilir mi?

Alperenc25

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Alperen Çatıkkaşli
Demonte olarak göndermiyorlar hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha önceden sistem aldım hiç sorunsuz hızlıca geldi , dünde aldım bekliyorum.
Ayrıca çok yoğun bir site ve sorun yaşayan çok az insan gördüm bu tür durumlarda gözden kaçmış olabilir bazı şeyler test ediyorlar zaten ama bilemiyorum gaminggen güvenilir bir site.
Demonte gönderilmiyorsa dua etmekten başka çare kalmıyor :LOL:
Mesaj otomatik birleştirildi:

elbette ama bizler yine de hazır ve montaj edilmiş halde sipariş veriyoruz ve bilgisayardan anlamayan birisi nasıl hatayı bilicek ve bu süreçle ilgilencek. ve neden uğraşsın bu şekilde tek yapacakları iş montajlayıp test edip yollamak. ne kadar yoğunluk olursa olsun böyle bişeyin yaşanmadı saçma geliyor. işleri bu değil mi
Tabi işleri o fakat kendim yapıyor olsam muhtemelen ana testleri yapar gönderirdim o yoğunlukta gibime geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
halis kaya
Hocam selamlar
Bende aldim hazir sistem gaming gen den fps sorunu bende yasadim temiz windows kurulumu yapin sonrasinda güncel driverlari yukleyin problem cozulecektir ben bu sekilde çözdüm
Onlarin yüklediği windows stabil calismiyor
yaptım bunları da yaptım. usb üzerinden format attım ve temiz kurulum yaptım sonrasında güncel driverları yükledim arada sadece 30 40 fps farkı oldu gta da yine 40 fps aldım. tahminlerimce benim işlemcim hatalı

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
nk
yaptım bunları da yaptım. usb üzerinden format attım ve temiz kurulum yaptım sonrasında güncel driverları yükledim arada sadece 30 40 fps farkı oldu gta da yine 40 fps aldım. tahminlerimce benim işlemcim hatalı
Anladım hocam
o zaman kontrol için geri göndermek en mantıklısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,775
Üyeler
163,219
Son üye
zarqrharun
Top Bottom