Neler Yeni

GamingGen Hazır sistemleri kaç günde kargolar? Hangi kargo şirket kullanıyorlar?

nexyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Serdar
1 2 sene öncesinden gaming gen'den sistem aldığını söyleyen arkadaşım bana 1 gün de kargoya verdiklerini söyledi, yakın zamanda site üzerinden alışveriş yapan varmı kargoya kaç günde veriliyor şu günlerde ve hangi kargo firmasını kullanıyorlar kargonun dağıtıma çıkması için olan günü değiştirebiliyor muyum? Çünki ben işteyken gelirse kargo hiç hoş olmaz

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,058
İsim
.
1 2 sene öncesinden gaming gen'den sistem aldığını söyleyen arkadaşım bana 1 gün de kargoya verdiklerini söyledi, yakın zamanda site üzerinden alışveriş yapan varmı kargoya kaç günde veriliyor şu günlerde ve hangi kargo firmasını kullanıyorlar kargonun dağıtıma çıkması için olan günü değiştirebiliyor muyum? Çünki ben işteyken gelirse kargo hiç hoş olmaz
Ben güç kaynağı aldım yurtiçi kargo ile gönderilmişti

nexyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Serdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sanırım PC hocasının sistemi aldınız hocam.
Cevabı bilmiyorum maalesef, stok bitmese öğrenecektim xd
Stok bitmiş mi 😱 oha 200+ stok vardı, iyiki almışım ama 200+ stok bu kadar hızlı bittiyse ellerinde hazırlayıp kargoya vermeleri gereken yüzlerde hazır sistem demek bu

burakdiA

80+
1-2 sene önceki firmanın yoğunluk durumu ile günümüzdeki durumu haliyle bir olmaz. Yoğunluk olduğu zaman verdiğin sistem siparişine 15-20 gün yok gözüyle bak. Erken gelirse o da şansın olur

Hydra*

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Berat
benim hazır sistemim 3 gün içinde elime ulaşmıştı (istanbul). yurtiçi kargo ile gönderiliyor

nexyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Serdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1-2 sene önceki firmanın yoğunluk durumu ile günümüzdeki durumu haliyle bir olmaz. Yoğunluk olduğu zaman verdiğin sistem siparişine 15-20 gün yok gözüyle bak. Erken gelirse o da şansın olur
Mecbur bekleyeceğiz şükür aldık, geç olsun güç olmasın

burakdiA

80+
Mecbur bekleyeceğiz şükür aldık, geç olsun güç olmasın
Hayırlı olsun. Sistem kargoya verilince kargo firmasından ya da GamingGen'den bildirim mesajı gelir. Evde olduğun bir vakit gelmesini isteyebilirsin. Komşuya da bırakabilirler. Sana kalmış

Akana

80+
Başkan ben de 2 gün önce aldım bi sistem şu an paketlendi yazıyo yani 2 hafta sürmeyebilir rahat ol en geç haftaya elinde de olabilir

nexyy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Serdar
Hayırlı olsun. Sistem kargoya verilince kargo firmasından ya da GamingGen'den bildirim mesajı gelir. Evde olduğun bir vakit gelmesini isteyebilirsin. Komşuya da bırakabilirler. Sana kalmış
Sağol reis teşekkür ederim. Kargoyu kontrol etmem lazım herhangi bir hasar kırık çıkık, yoksa kargo firmasıda hatayı üstlenmiyor satıcı firmada, ortada kalırım öyle bir şey olursa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,613
Üyeler
162,716
Son üye
Mustafalustn
Top Bottom