Neler Yeni

gaminggentr 3 gündür kargoya vermedi

EmreOFLU

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Emre
Hocam fatura kağıdı verdiler mi ? Bende efatura gözükmüyor mailimde
beta oyun şirketi olarak e arşiv fatura kestiler ama dönüpte e devletten bakmadım doğruyu söylemek gerekirse.

AntremanKoçuMünir

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,134
İsim
Ali
Adamlar standart bir ürünü kargo kutusuna koyup göndermiyorlar. Montaj, test ve ardından kargoya çıkıyor. Süreç 1 haftaya kadar sürebiliyor.

Vatan bilgisayar gibi yalandan test edip gönderiyoruz diyip ekran kartını montajlı, cihazın içinde Windows deneme sürümü bile yok, ilk çıkmış bios yüklü h610' u güncellemeye acizler. Bu hali ile 1 haftaya PC gönderemiyorlar.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen

Ufrock

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ufuk
Benim 3 iş günü sonra verdi dün teslim aldım İstanbul içi ama ondan mı bilmiyorum kargo sağlam getirdi dün akşam kurdum testleri yaptım çok güzel memnun kaldım bios u güncellemişler w11 pro yüklemişler canavar gibi çalışıyor bence bekleyin acele etmeyin gelince her şeye deyiyor 😊
Bios un güncel olduğunu nasıl anlarız ?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Pc sipariş verdiysen en az 10 gün beklersin kargoya çıkmasını.

Basrii

80+ Bronze
Pc sipariş verdiysen en az 10 gün beklersin kargoya çıkmasını.
Hocam biraz fazla abartmışsınız sanki max 1 haftaya kargo çıkışı yapılıyor. Ben pazartesi akşam sipariş verdim cuma akşamı paketleniyor durumuna geçti ve irsaliye kesildi. Aradım sordum bağlanması 45 dk sürdü ürün çıkışı pazartesi yapılacak testler uzun sürdü dedi.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam biraz fazla abartmışsınız sanki max 1 haftaya kargo çıkışı yapılıyor. Ben pazartesi akşam sipariş verdim cuma akşamı paketleniyor durumuna geçti ve irsaliye kesildi. Aradım sordum bağlanması 45 dk sürdü ürün çıkışı pazartesi yapılacak testler uzun sürdü dedi.
Hayır benimkisi 11. günde verildi ben hiçbir konuda deneyimlemediğim veya görmediğim bir şey hakkında yorum yapmam

juju

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
oğuzhan yılmaz
offf of kardeşim duyduk yüreğimiz yandı... 3 gün bekledin demek. dile kolay 3 koca gün. allah sabırlar versin kendini güçlü tut.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,104
Üyeler
166,694
Son üye
simyuta.
Top Bottom