Neler Yeni

Çözüldü✓ Vatandan pc sipariş aldım ama kod falan gelmedi?

Fixsit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Umut Özkan
nerden kuruyorsun bunu. teşekkürler cevabın için.
kral büyük ihtimalle arkadaş hazır sistem almış hazır sistemler diğer elle tektek toplayınca aşırı fazla bir fiyat farkı elde ediliyor haberin olsun yakın zamanda bende vatandan bilgisayar aldım ve siparişlerime gelince ekran kartı 18kdan 11 k ya gelmiş hazır sistem olduğundan dolayı daha ucuz oluyor

werdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
erd uz
abi ben bulamadım link atar mısın hangi hazır sistemi düzenliyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Oğuz Görgülü
Instagram
@orendarhyme

werdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
erd uz
teşekkürler kral kolay gelsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

son bir şey sorucam bunu nasıl takip ettin bende bakınıyorumda 2 gündür denk gelmedim 40k superli sisteme

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Oğuz Görgülü
Instagram
@orendarhyme

son bir şey sorucam bunu nasıl takip ettin bende bakınıyorumda 2 gündür denk gelmedim 40k superli sisteme
Youtube hazır sistem videolarını takip edebilirsin, ek olaralk 4070duper hazor sistem yazıp veyahut itopya gibi sitelere girip. Filtrelerden 4070supere çekip, istefiğinözellikleri seçip uygun olanı takip et-satın al. Piyasayı kontrol et. Normalde45-46kya denk gelirdi benimki

Fixsit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Umut Özkan

Kral artık olacağını sanmıyorum vatan sanırsam bütün sistemlerine ufakda olsa zam getiriyor geçen 30k olan pc 60 k oldu ve benim aldığım sistemde 25k idi 65k gözüküyor tükendiği halde favorilere ekleyip baktım korkarım vatandan bekleme fakat yinede donanım arşiv çok sağlam pcler çıkartıyor onu takip etmeni öneririm

werdem

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
erd uz
Kral artık olacağını sanmıyorum vatan sanırsam bütün sistemlerine ufakda olsa zam getiriyor geçen 30k olan pc 60 k oldu ve benim aldığım sistemde 25k idi 65k gözüküyor tükendiği halde favorilere ekleyip baktım korkarım vatandan bekleme fakat yinede donanım arşiv çok sağlam pcler çıkartıyor onu takip etmeni öneririm
teşekkürler reis seçme şansım olsa amd ekran kartı bakıyorum o civarlarda bakalım nasip. güzel günler dilerim reis.

Fixsit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Umut Özkan
teşekkürler reis seçme şansım olsa amd ekran kartı bakıyorum o civarlarda bakalım nasip. güzel günler dilerim reis.
sağol dostum sana iyi günler dostum ama yinede 6700 lü bir sistem vardı 16-17kya yinede bakabilirsin vatana

sağol dostum sana iyi günler dostum ama yinede 6700 lü bir sistem vardı 16-17kya yinede bakabilirsin vatana
ve birde ince hesapın gaming gecesinide unutma hertürlü şey geliyor arada alınmaya değecek şeyler geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,029
Üyeler
167,923
Son üye
doxe17
Top Bottom