Neler Yeni

Yardım GamingGenTr den hazır sistem aldım hava soğutucu montajlı mı gelir demonte mi?

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Doğan Alp
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
N

ot kısmına yazmadıysanız demonte geliyor diye biliyorum hocam
hiçbirşey yazmadım sadece sipariş ettim ekran kartı demonte gelicek zaten onu biliyorum ama soğutucu sizin fikrinizce demonte mi gelir yani

Yiarz08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Yiğit özcan
demonte gelsede çok zor değil takmak

KDolunay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Salih
Peki böyle bir parçanın demonte gelmesi mi iyidir (kargo açısından) kurulu olması mı? Kurmak kolay mıdır, kasaya sığıp sığmayacağı test ediliyor mu gönderilmeden?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Doğan Alp
demonte gelsede çok zor değil takmak
takmasını biliyorum zaten o yönden bir sıkıntım yok ama takılı gelirse sonuçta yaklaşık 400-500 gramlık bir soğutucu zarar vermesinden korkuyorum

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
hiçbirşey yazmadım sadece sipariş ettim ekran kartı demonte gelicek zaten onu biliyorum ama soğutucu sizin fikrinizce demonte mi gelir yani
Demonte gelir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki böyle bir parçanın demonte gelmesi mi iyidir (kargo açısından) kurulu olması mı? Kurmak kolay mıdır, kasaya sığıp sığmayacağı test ediliyor mu gönderilmeden?
Teste gerek yok hocam boyutları belli kasanın desteğide belli öyle olmasa koymazlar özelleştirmeye

takmasını biliyorum zaten o yönden bir sıkıntım yok ama takılı gelirse sonuçta yaklaşık 400-500 gramlık bir soğutucu zarar vermesinden korkuyorum
Vermez hocam ancak demonte gelir rahat olun

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Doğan Alp
Demonte gelir hocam

Teste gerek yok hocam boyutları belli kasanın desteğide belli öyle olmasa koymazlar özelleştirmeye

Vermez hocam ancak demonte gelir rahat olun
teşekkürler son sorum olarak Sistemi cuma günü saat 20.30 civarı sipariş ettim pazartesi gelirmi 29 ekimden dolayı salı gelmez diye düşünüyorum

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
teşekkürler son sorum olarak Sistemi cuma günü saat 20.30 civarı sipariş ettim pazartesi gelirmi 29 ekimden dolayı salı gelmez diye düşünüyorum
Kargoya verilmediyse sizin sistem çarşamba perşembeyide bulabilir hocam hayırlı olsun buarada bende aldım pc 2 hafta oldu yada olmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Doğan Alp
Kargoya verilmediyse sizin sistem çarşamba perşembeyide bulabilir hocam hayırlı olsun buarada bende aldım pc 2 hafta oldu yada olmadı
hazırlanıyor diyor tahmini teslimat süresi de pazartesi diyor muhtemelen kargoya teslim süresi pazartesi ben öyle düşünüyorum

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
hazırlanıyor diyor tahmini teslimat süresi de pazartesi diyor muhtemelen kargoya teslim süresi pazartesi ben öyle düşünüyorum
Yüksek ihtimalle hocam tekrardan hayırlı olsun iyi geceler bende pc alana kadar uyuyamıyordum geceri pc gelince düzeliyor o bilginizd

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Doğan Alp
Yüksek ihtimalle hocam tekrardan hayırlı olsun iyi geceler bende pc alana kadar uyuyamıyordum geceri pc gelince düzeliyor o bilginizd
hhaewfjewı benim pc varda arkadaşımın doğum gününe almıştım pazartesiye yetişse iyi olurdu ama olsun 3 gün geçsede hediye hediyedir :D

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
hhaewfjewı benim pc varda arkadaşımın doğum gününe almıştım pazartesiye yetişse iyi olurdu ama olsun 3 gün geçsede hediye hediyedir :D
Ne güzel arkadaşmışsınız hocam :D arkadaşa hayırlı olsun banada bi hdd hediye edersiniz artık 470gb yetmiyor :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,409
Son üye
notilgar
Top Bottom