- Konu Sahibi Konu Sahibi
dostum cahil demek yerine açıklasaydın kendimi cahil gibi hissedebilirdim.cahil cesareti bu olsa gerek
dostum cahil demek yerine açıklasaydın kendimi cahil gibi hissedebilirdim.cahil cesareti bu olsa gerek
adama cahil diyorsun kendin daha cahilsin.cahil cesareti bu olsa gerek
boşver hocam tartışmanın bir manası yokadama cahil diyorsun kendin daha cahilsin.
Doğum günün kutluuu olsun hocaaammDoğru demiş satıcı sana neden saçmalık yazdın Senin paran satıcıya peşin ulaşıyor haliyle karttan direkt çekiliyor. Sen bir şeyi taksitle alınca satıcıya değil bankaya borçlanırsın onu da taksitle ödersin.
JSDUNVHANHJVASGHFVNIAVHFsjvUHJCPKIyducdjsjhdycasdhjBilmemek ayıp değil, yeterki çaktırma.
La yazdığımı tekrar tekrar okudum yine de senin anladığın gibi anlayamadım Allah iyiliğini versin cansın... Sen şimdi git 12ay taksitle 30.000 liralık bir alışveriş yap. Her ay o kredi kartına 2500₺ yatıracaksın tamam mı canını yediğimhe yani 30k fln çekmiyicek karttan anladım hocam eyvallah
anladım konuyu dostumsizin matematikte tersten çalışıyormuş.konuyu anladığınıza eminmisiniz
eyvallah reisLa yazdığımı tekrar tekrar okudum yine de senin anladığın gibi anlayamadım Allah iyiliğini versin cansın... Sen şimdi git 12ay taksitle 30.000 liralık bir alışveriş yap. Her ay o kredi kartına 2500₺ yatıracaksın tamam mı canını yediğim