Cevap için teşekkürler anladığım kadarı ile yetersiz mi oluyorPsu sizin mevcut güç kaynağınız sanırsam? Öyleyse en mantıklı seçenek daha kaliteli ve daha güçlü bir psu tercih etmek olacaktır.
Psunun reel de ne kadar verdiğinide öğren 500 diye 500 vermiyorlar.rx 6600 132 w güç çekiyor. işlemcinde 65w işlemci. Diğerlerinide hesapla çıkanın üstüne 100 watt koy.
Şahsen yetersiz gelir diye düşünüyorum ancak PSU pek de iyi bir PSU değil gibi. Güç kaynağı sistemin canıdır masraftan kaçınmamak gerek stabil bir deneyim için.Cevap için teşekkürler anladığım kadarı ile yetersiz mi oluyor
Psu çöp en az 550 w düzgün bir marka alın fsp öneririm
Ekonomik durumunı bilmiyorum o neden ile ilk etapta mecbur isen kullan ama ilk fırsatta 550w fsp alÇok özür dilerim düzeltiyorum gameforce g500 modeli psunun yeterli mi
Evet haklısınız.. birde yanlış yazmışım gameforce g500 modeli imiş karışıklık için üzgünüm. Yine de yetersiz mi oluyorŞahsen yetersiz gelir diye düşünüyorum ancak PSU pek de iyi bir PSU değil gibi. Güç kaynağı sistemin canıdır masraftan kaçınmamak gerek stabil bir deneyim için.
Çok teşekkür ederimEkonomik durumunı bilmiyorum o neden ile ilk etapta mecbur isen kullan ama ilk fırsatta 550w fsp al
Darboğaz veya performans kaybı yaşanır mı pekiYeterli olur.
Hayır yaşanmaz. Havada karada yeter o PSU.Darboğaz veya performans kaybı yaşanır mı peki
Doğrudur. Rx 6600 alacağımHayır yaşanmaz. Havada karada yeter o PSU.
12V x 38A = 456 Watt verebiliyor PSU nuz.
Hangi marka model alacaksınız RX 6600 ü?
Önerebileceğiniz bir marka model var ise ayrıca incelemek isterimHayır yaşanmaz. Havada karada yeter o PSU.
12V x 38A = 456 Watt verebiliyor PSU nuz.
Hangi marka model alacaksınız RX 6600 ü?