Garaj Online İademi Almıyor!!! (Rezillik İçerir)

kırmızışarapp

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,494
İndirim adı altında m2 ssd aldım. Fakat dram olmadığını öğrenince iade ettim. Kargoya çoktan verildiği için müşteri hizmetleriyle konuştum. Aynı şekilde kargodan almadan iade edebilirsiniz dedi. Araya bayram vs. girdi. Kargo geldiği gibi iade istedim. 27 Nisan'da ellerine geri iade ulaştı. Fakat hala bir işlem yapılmadı. Pazar gününü ve 1 mayıs'ı hesaba katmazsak 4 gündür iade işlemi yapmıyorlar. Müşteri hizmetlerini aradığımda iade birimine aktarıcaz diyiyorlar. İki saniye çalıyor ve telefon yüzüme kapanıyor. Kapandığını söylüyorum müsait değillerdir diyiyorlar. Sabahtan beri kafayı yedirtecekler. Bildiğin başlarından atmaya çalışıyorlar. Kötü olan elimde üründe yok ne yapacağımı bilmiyorum. Biraz daha uğraştırırsalar tüketici hakem heyetine başvuracağım. Siz böyle bir durum yaşadınız mı ? Daha etkili olacak bir yöntem var mı süreci ilerletmek için ? İllaha Üsküdar mağazasına gitmem ve rezillik çıkarmam mı lazım çözemiyorum. Amazon dışında alışveriş yapmayacağım vallahi yeter.
1683028401559.png
1683028427145.png
Screenshot_20230502_144532_Chrome.jpg

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada indirim adı üstünde ürün satıyorlar. İndirim bittikten sonra ürünün fiyatının 1tl düşmesi de ayrı ironik : P

Son düzenleme:
Sakin ol dostum bu kadar cellallenecek bir durum yok.Araya hafta sonu 1 mayıs girmiş bu hafta içinde hallolur.

Sakin ol dostum bu kadar cellallenecek bir durum yok.Araya hafta sonu 1 mayıs girmiş bu hafta içinde hallolur.
Sıkıntı paranın direk iade olmasını istemem değil. Daha adım bile atılmaması. Arıyorum yüzüme kapatıyorlar iadeyi duyunca....

İndirim adı altında m2 ssd aldım. Fakat dram olmadığını öğrenince iade ettim. Kargoya çoktan verildiği için müşteri hizmetleriyle konuştum. Aynı şekilde kargodan almadan iade edebilirsiniz dedi. Araya bayram vs. girdi. Kargo geldiği gibi iade istedim. 27 Nisan'da ellerine geri iade ulaştı. Fakat hala bir işlem yapılmadı. Pazar gününü ve 1 mayıs'ı hesaba katmazsak 4 gündür iade işlemi yapmıyorlar. Müşteri hizmetlerini aradığımda iade birimine aktarıcaz diyiyorlar. İki saniye çalıyor ve telefon yüzüme kapanıyor. Kapandığını söylüyorum müsait değillerdir diyiyorlar. Sabahtan beri kafayı yedirtecekler. Bildiğin başlarından atmaya çalışıyorlar. Kötü olan elimde üründe yok ne yapacağımı bilmiyorum. Biraz daha uğraştırırsalar tüketici hakem heyetine başvuracağım. Siz böyle bir durum yaşadınız mı ? Daha etkili olacak bir yöntem var mı süreci ilerletmek için ? İllaha Kadıköy mağazasına gitmem ve rezillik çıkarmam mı lazım çözemiyorum. Amazon dışında alışveriş yapmayacağım vallahi yeter.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Screenshot_20230502_144532_Chrome.jpg

Bu arada indirim adı üstünde ürün satıyorlar. İndirim bittikten sonra ürünün fiyatının 1tl düşmesi de ayrı ironik : P
Şimdi kanka iade işleminin firma talebinden sonra tamamen bankaya kaldığını ve yasal olarak 14 gün hakları olduğunu bilmeni isterim bu 14 günde sadedce haftaiçileri haberin olsun yani rezillik falan içermiyor :D aslında hiçbir hakta talep edemezsin thh seni desteklemez :D

bu arada mağaza kadıköyde de değil üsküdarda fidanlıkta ama sen bilirsin

Şimdi kanka iade işleminin firma talebinden sonra tamamen bankaya kaldığını ve yasal olarak 14 gün hakları olduğunu bilmeni isterim bu 14 günde sadedce haftaiçileri haberin olsun yani rezillik falan içermiyor :D aslında hiçbir hakta talep edemezsin thh seni desteklemez :D

Mesela firma yerinde olsam kargo ücretide keserim .Çünkü boş yere ürün yola çıktı geri döndü vs

Biraz sakin olmaya bakın. Tepkiniz sanki ürün 20 gündür iade edilmiyormuş gibi ancak daha sadece 4 gün olmuş. Bu tarz firmaların gerçekten çok az sayıda personeli oluyor. O nedenle işlemler yavaş ilerleyebiliyor. Kaldı ki firmanın kusuru da yok. Hata araştırma yapmadığınız için size ait.

Mağazanın yerini karıştırmış olabilirim. Buradaki sorun olayın bankaya kalması falan değil. İade bu kadar zor bir işlem değil. 3-4 gün olmuş iadeyi inceleyip kabul bile etmemişler. Banka işlemini söylemiyorum. Aradığımda suratıma telefonu kapamaları rezillik değil mi ? Bence gayet rezillik. Türkiye'de geliştirilmesi gereken şeylerden biri işletmelerin müşteri hizmetleri. Sektörde bu türde çok rezillik dönüyor. Çoğu işletmenin müşteri hizmetleri böyle :D

Biraz sakin olmaya bakın. Tepkiniz sanki ürün 20 gündür iade edilmiyormuş gibi ancak daha sadece 4 gün olmuş. Bu tarz firmaların gerçekten çok az sayıda personeli oluyor. O nedenle işlemler yavaş ilerleyebiliyor. Kaldı ki firmanın kusuru da yok. Hata araştırma yapmadığınız için size ait.
Telefonla aradığın kısmı okumuyor musunuz ? Saat 12'dan beri arıyorum bilgi almak için. Yüzüme kapanıyor diyiyorum. Müsait değillerdir cevabını alıyorum. Bu kadarr iade alınıyorsa sorun vardır zaten herhalde :D

Son düzenleme:
Mağazanın yerini karıştırmış olabilirim. Buradaki sorun olayın bankaya kalması falan değil. İade bu kadar zor bir işlem değil. 3-4 gün olmuş iadeyi inceleyip kabul bile etmemişler. Banka işlemini söylemiyorum. Aradığımda suratıma telefonu kapamaları rezillik değil mi ? Bence gayet rezillik. Türkiye'de geliştirilmesi gereken şeylerden biri işletmelerin müşteri hizmetleri. Sektörde bu türde çok rezillik dönüyor. Çoğu işletmenin müşteri hizmetleri böyle :D

Telefonla aradığın kısmı okumuyor musunuz ? Saat 12'dan beri arıyorum bilgi almak için. Yüzüme kapanıyor diyiyorum. Müsait değillerdir cevabını alıyorum. Bu kadarr iade alınıyorsa sorun vardır zaten herhalde :D
iade bu kadar zor bir şey aslında ama sen bilirsin kanka :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,556
Üyeler
183,854
Son üye
akrml
Geri