Arkadaşlar merhaba bundan 6 ay önce hp victus 16 bir laptop satın aldım 4060 ryzenli modelli bilgisayar garantiye göndermemden önce ısındığı gibi uyku moduna girip çıkıyordu uzaktan hp yetkilisi sağolsun beyefendi baya ilgilendi ancak sorun çözülmedi garantiye gönderin dedi. 10 şubat 2025 tarihinde teknosa aracılığı ile garantiye gönderdim. 13. İş gününde lise son sınıf öğrencisi olduğumu belirttim, ürünün acelesi olduğunu söyledim yurtdışından tedarik bekliyoruz dendi(Ürün kusurlu bulunmuş.) Bugün 5 mart teknosayı aradığımda hala tedarik bekleniyor diye girildiğini, ürünü göndereli 21 iş günü olduğunu söyledi. Bende sözleşmede 20 iş günü yazan tamir süresini geçtiğini söylediğimde hanımefendi bana ürünün aynısıyla değişimini veya para iadesi olabileceğini söyledi değişim istedim. Aciliyet belirttim size döneceğiz dendi. Merak ettiğim eğer ürün stoklarda yoksa değişim isteğim nasıl gerçekleştirelecek ? Çünkü iade alırsam 35 bine alınan bilgisayar şuan muadili markalarda ortalama 40 bin tl civarı ben zararlı çıkıyorum. Ayrıca stok varsa ne zaman dönerler? Uzun oldu kusura bakmayın bir de ben lise son sınıf öğrencisiyim bana laptop lazım geçici bir ürün alma hakkım varsa teknosadan mı talep etmeliyim hp servisinden mi? Yardımcı olursanız sevinirim.