Neler Yeni

Yardım Garanti belgesi ile işlemcimi nerelerde tamir edebilirim? AMD

MelowenX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Muhammet Yaman
Beyler selam bundan 4 hafta önce işlemcim bozuldu Amd nin sitesinden yapmayı denedim ama bi türlü oturum açamadım olmadı yani dedim acaba burdan olurmu (trendyol dan) bana bunu gönderdiler biraz araştırdım bununla geçerli yerlere götürüp işlemciyi yaptırabiliyor muşuz pek bilmiyorum ama korkuyorumda acaba herhangi biryere versem işlemci garanti dışı fln kalırmı pek anlamıyorum ÖZETLE İŞLEMCİM ARTIK ÇALIŞSIN ne yapıcam bilmiyorum adım adım anlatırmısınız lütfen.... Teşekkürler 💪👌👍
Screenshot_20230505_205333.jpg

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,540
İsim
Oğuz Oğuz
Beyler selam bundan 4 hafta önce işlemcim bozuldu Amd nin sitesinden yapmayı denedim ama bi türlü oturum açamadım olmadı yani dedim acaba burdan olurmu (trendyol dan) bana bunu gönderdiler biraz araştırdım bununla geçerli yerlere götürüp işlemciyi yaptırabiliyor muşuz pek bilmiyorum ama korkuyorumda acaba herhangi biryere versem işlemci garanti dışı fln kalırmı pek anlamıyorum ÖZETLE İŞLEMCİM ARTIK ÇALIŞSIN ne yapıcam bilmiyorum adım adım anlatırmısınız lütfen.... Teşekkürler 💪👌👍
Alıntıyı görüntüle
Garanti belgesinde servis yazıyordu. Oraya göndermeniz lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Salih İdris Can
Alıntıyı görüntüle
İşlemciyi nasıl bozdunuz merak ettim daha doğrusu neyi bozuk pinini falanmı yamulttunuz?

MelowenX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Muhammet Yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İşlemciyi nasıl bozdunuz merak ettim daha doğrusu neyi bozuk pinini falanmı yamulttunuz?
Hocam sorunu bulmak için emre moderatör sağ olsun 1 hafta uğraştık bulduk sorun içindeki ekran kartını kullanamıyorum driver i kuruyorum ekran gidiyor ses geliyo ama kalıyo öyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Nurullah Özen
Bu Gönderilen Garanti Belgesinde Bir adres var o adrese göndermen lazım bide garanti olsun diyorsan o garanti belgesinde bi telefon numarası vardır gün içinde arayıp bilgi al öyle gönder bence numara varsa kesinlikle ara onlar sana söyler nasıl göndermen gerektiğini

MelowenX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Muhammet Yaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu Gönderilen Garanti Belgesinde Bir adres var o adrese göndermen lazım bide garanti olsun diyorsan o garanti belgesinde bi telefon numarası vardır gün içinde arayıp bilgi al öyle gönder bence numara varsa kesinlikle ara onlar sana söyler nasıl göndermen gerektiğini
Tmm hocam ewy yarın ararım

MelowenX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Muhammet Yaman
Hocam hepsi bulutta fln fln bişey yazıyor aramayada utanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Satın aldığın yerden öğrenmelisin. Bir çok distribütör var: Arena, Endeks, İndex, Koyuncu gibi...

Hocam bundan bişey anlamadım

Satın aldığın yerden öğrenmelisin. Bir çok distribütör var: Arena, Endeks, İndex, Koyuncu gibi...

ANLADIM HOCAM EWY

Hocam aydın da olan bitanesi varmı?

Son düzenleme:

milenix

80+ Gold
Hocam hepsi bulutta fln fln bişey yazıyor aramayada utanıyorum

Hocam bundan bişey anlamadım

ANLADIM HOCAM EWY

Hocam aydın da olan bitanesi varmı?
Kafana göre birine gönderemezsin. Aldığın yer ile görüşmelisin. Garanti belgesini talep et. Orda yazar nereye göndermen gerektiği.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,221
Üyeler
168,099
Son üye
akronn
Top Bottom