Neler Yeni

Garanti Belgesi Kaybolması Hakkında

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mert
arkadaşlar gitti gidiyor üzerinden bir cihaz almışıtm 2 ay önce falan oldu olmadı ürünüm 2 yıl garantili ama garanti belgesini şuan için bulamadım tam arama yapıcam ama kaybolma durumunda sıkıntı yaratırmı ? ürünü satmaya kalksam falan ürün alındığına dair gitti gifiyor hesabımda görüntüleniyor bilgi verirseniz çok sevinirim yada belge tekar çıkıyor mu ?

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,567
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Fatura duruyormu?

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Mertdvrim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
796
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yaşamazsın. Faturası garanti yerine kullanılır. E-posta adresine faturası gelmiştir. E-posta'dan sildiysen faturayı e-devlet şifren ile e-arşiv kısmından ulaşabilirsin.
Buradan e-devlet şifren ile giriş yaptıktan sonra; "Bilgilerim"-"E-arşiv faturalarım" kısmından sorulama yapabilirsin.
tarih gir diyor da ne tam hatırlamıyorum gitti gidiyorda aldığıma dair bildirimler duruyor ama
sorgulamak istediğin tarih arası diyor 1.5 aylık 2 aylık ürün daha
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yaşamazsın. Faturası garanti yerine kullanılır. E-posta adresine faturası gelmiştir. E-posta'dan sildiysen faturayı e-devlet şifren ile e-arşiv kısmından ulaşabilirsin.
Buradan e-devlet şifren ile giriş yaptıktan sonra; "Bilgilerim"-"E-arşiv faturalarım" kısmından sorulama yapabilirsin.
hocam tarih aralığı girerek attığınız siteden buldum bir şey ama aldığım ürün 5090 tl idi burda daha yüksek maliyetler yazıyor omudur acaba ?

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Satın aldığın platformun müşteri danışmanına bağlan garanti belgesi talep et