Neler Yeni

Garanti Mobil Kayıt Ol 1100tl Kupon Kazan 🔥

oEnesQlf

80+ Silver
kart çıkarmanıza gerek yok sadece garanti mobil uygulamasından müşteri olmanız gerekiyor kuponlar için verilen kodlar
Defacto 350 TL kupon =GIYIM350
Yemeksepeti 200tl kupon =YEMEK200
A101 300TL KUPON =A1012023
Bunlara ek referans kodu girerseniz ek 250 TL hesabınıza para geliyor bunlara ek kart çıkarıp alışveriş yaparsanız bu kuponlara benzer kuponlar tekrar veriyor yaklaşık 2000tl gibi bi kârınız olur
Kuponları üye olduktan sonra arama yerine promosyon kodu giriş yazarak ordaki bölüme girmeniz gerekiyor kodlar 1 2 gün içersinde hem sms hemde uygulama üzerinde gözüküyor
Referans kodu vermem için ana konu olması gerekiyor sanırsam ama özelden isteyebilirsiniz
{18 yaşından büyük olmanız gerekiyor}
Bütün bilgileri giriyorum yurt içi adresiniz bulunamadı yazıyor 1 2 ay önce adresimi değiştirdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
batuhan ay
kart çıkarmanıza gerek yok sadece garanti mobil uygulamasından müşteri olmanız gerekiyor kuponlar için verilen kodlar
Defacto 350 TL kupon =GIYIM350
Yemeksepeti 200tl kupon =YEMEK200
A101 300TL KUPON =A1012023
Bunlara ek referans kodu girerseniz ek 250 TL hesabınıza para geliyor bunlara ek kart çıkarıp alışveriş yaparsanız bu kuponlara benzer kuponlar tekrar veriyor yaklaşık 2000tl gibi bi kârınız olur
Kuponları üye olduktan sonra arama yerine promosyon kodu giriş yazarak ordaki bölüme girmeniz gerekiyor kodlar 1 2 gün içersinde hem sms hemde uygulama üzerinde gözüküyor
Referans kodu vermem için ana konu olması gerekiyor sanırsam ama özelden isteyebilirsiniz
{18 yaşından büyük olmanız gerekiyor}
Yeni kaydolmuştum görünce denedim, defacto ve yemek sepeti oldu ama a101 için uygun değilsiniz diyor. Ne yapmalıyım

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
uğur demirel
eski müşteri yararlanabiliyormu

fasty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mehmet
Kodların hepsi geliyor diyenler neye göre söylüyor. Yeni üye oldum sadece defacto kodu geldi bugün

bedrano

80+
İs bankasibin uygulamasi çok kötü ve karışık onun disinda güzel. Eğer borsayla uğraşıyorsaniz midas tavsiye ederim arayuzunu en begendim uygulamalar arasinda ve diger bankalara nazaran cok az komisyon kesiyor. Halkbank'ın kampanyaları güzel ama yine uygulamasi çok kötü. Ziraat bankasının uygulaması fena değil ama onda da neredeyse hic kampanya yok. Denizbank dolandirici gibi bisey kampanyalari calismiyor hicbir zaman paranızdan oluyorsunuz sadece musteri hizmetleri cok ilgisiz ve yardimci olmuyor tavsiye etmem. Diger bankalar ön ödemeli onlarin arasinda da papara ve nays acik ara daha iyi. Bir banka kartı cikartmak istesem hangisini tercih ederdin diye sorsanız ben ziraat bankasıni secerdim
@Yusufcan Koçkaya Ziraatin bankkart mobil uygulamasında güzel kampanyalar var, kişiye özel 750 harcamaya 250 verdi bana geçen ay hemde 4 kere yani 3000 harcamaya 1000 lira bankkart lira kazandım. Genel bir kampanya daha vardı onla da birleşti 120 daha verdi üstüne, en güzel tarafı bankkart lira ile kredi kartı borcunuzu ödeyebiliyorsunuz. Takip etmek gerekiyor :)

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Kodların hepsi geliyor diyenler neye göre söylüyor. Yeni üye oldum sadece defacto kodu geldi bugün
Yavaş yavaş geliyor 3 4 gün sonra geldş benşm yemek sepeti kodum

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Okan
@Yusufcan Koçkaya Ziraatin bankkart mobil uygulamasında güzel kampanyalar var, kişiye özel 750 harcamaya 250 verdi bana geçen ay hemde 4 kere yani 3000 harcamaya 1000 lira bankkart lira kazandım. Genel bir kampanya daha vardı onla da birleşti 120 daha verdi üstüne, en güzel tarafı bankkart lira ile kredi kartı borcunuzu ödeyebiliyorsunuz. Takip etmek gerekiyor :)
Ben arada bakiyorum hic görmedim böyle bir kampanya. 6 yildir ziraat kullaniyorum 6 yilda 15 tl bankkart lira kazanmisim karti aktif kullanmama ragmen 😆. Naysta bile 1 yilda 1500 tl kazandim kampanyalariyla

Arslannn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Muhammed yılmaz
Kod nereye geliyor? GIYIM350 yazdım kampanyalar sayfasından ulaşabilirsiniz yazdı ulaşamıyorum.
Hocam kampanyalarda bulamadıysanız sağ üstteki zil butonuna basın sonra sağ üstte hediye işareti var orda olması lzm eğer yoksa daha gelmemiştir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,155
Üyeler
168,090
Son üye
Erdem12321
Top Bottom