Neler Yeni

Garanti servisi ücreti istiyor

Mithril

80+ Silver
Evet en son seçenek o fakat şansımı denemek istedim bilen biri vardır diye her şey ödense bile bekleme para ıvır zıvır para çıkar diye söylüyorlar aslında benim konuyu açtımda sordum kısım yetkili servisin bende para istemesi evet dışarıda satılan ürün 400 tl iken adamlar bende 900 tl istiyor o parayı vermek istemiyorum ve hakem heyetine gitsem kazanırmıyım biliyorum yetkili servis para istemesi biraz tuhaf logitech bile yurtdışından ücretsiz kulaklık göndermişken bizim servis para talebi biraz komik,konu biraz saptı :)
thh son seçenek olsun çünkü çook uzun sürüyor.
teknik servislerin hepsi maalesef öyle hocam, mesela anker sadece kulaklıkta küçük bir parça çatladığı için benden kulaklığın 2x fiyatını istemişlerdi.

Meraba vakit ayırıp okuyup yardımcı olanlara teşekkürler,
G735 kulaklık kullanıyorum yaklaşık 1 senedir beyaz bi kulaklık olduğu için sararma söz konusu bende teknis servisinden kulaklık süngeri ve padi istedim stok olmadını logitech e yazmamı istediler,yazdımda logitech de sağolsun lafı ikiletmeden pad yerine kulaklık gönderdi gümrüke takıldı için almadım servise gönderdim kulaklığı ve tekrar istedim de olmadını söyleyen kişi temiz etmişler padi ve 900 tl kdv fiyat istiyorlar yani servisin böyle bi ücreti istemesi normal mi yani amazon da 650 hepsiburada 400 TL'ye varken servisin bu fiyata istemesi hakmı ücret vermek problem değil ama sanırım satın alıp satmaya çalışıyorlar ürün faturası ve garantisi varken bilgisi olan bilgilendirsin.
Bendende gamepower Ranger kulaklık padi için 6$ + KDV istiyorlar :)

Mithril

80+ Silver
Bendende gamepower Ranger kulaklık padi için 6$ + KDV istiyorlar :)
hocam insan bu çinli firmaların garantisinden çok bir şey beklemiyor ama koskoca logitech bile ped göndermiyorsa kimse marka statüsünden bahsedemez artık. bu arada 6 dolar artık haraç iyi fiyatmış( gerçi kulaklığın parası ne ki)

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Ahmet günaydın
thh son seçenek olsun çünkü çook uzun sürüyor.
teknik servislerin hepsi maalesef öyle hocam, mesela anker sadece kulaklıkta küçük bir parça çatladığı için benden kulaklığın 2x fiyatını istemişlerdi.
Ben tüketici hakem heyetine 3 farklı ürün için başvurmuştum yaklaşık 1 ay dolmadan şikayet oldum firmalar ya iade yaptılar yada değişim benim istediğim gibi oldu süreç oraya gelmeden pek takmıyorlar illa dava ediceksin garip firmalar

Mithril

80+ Silver
Ben tüketici hakem heyetine 3 farklı ürün için başvurmuştum yaklaşık 1 ay dolmadan şikayet oldum firmalar ya iade yaptılar yada değişim benim istediğim gibi oldu süreç oraya gelmeden pek takmıyorlar illa dava ediceksin garip firmalar
hocam hem thh ye başvurun hemde şikayet var a yazın. firmalar orayıda dikkate alıyor.

hocam insan bu çinli firmaların garantisinden çok bir şey beklemiyor ama koskoca logitech bile ped göndermiyorsa kimse marka statüsünden bahsedemez artık. bu arada 6 dolar artık haraç iyi fiyatmış( gerçi kulaklığın parası ne ki)
850 TL almıştım mail attım gamepower'e bakalım ne sonuç çıkacak :) pad'mi gönderecekler kulaklıkmi yada hiç destek vermeyeceklermi gorecez :)

Top Bottom