TinerciAlper
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,979
Uğraşmaya deymez umursamıyor adamlar wattman a bişey demiyolar elinde kalıyorbu sekilde ekran kartini daha dün teslim aldim garantiden ve eve gelip taktim arkadasla bir el lol gireyim dedim oynarken ölünce şarkı açma amaçlı alt tab attim sarkiyi actim geri oyuna alt tab attim siyah ekranda kaldi sonrasi videodaki gibi video kanitlari ile birdaha mi garantiye götürsem artik can sıkıcı olmaya başladı
Coil whinede birsey demiyorlar urunlerinin arkasinda degillerUğraşmaya deymez umursamıyor adamlar wattman a bişey demiyolar elinde kalıyor
imzamda tam sistemim var asus dual rx6600xtHangi kart hocam ?
Garantiyi penta bilgisayar mı veriyor hocam?imzamda tam sistemim var asus dual rx6600xt
servis point konrtol ettiGarantiyi penta bilgisayar mı veriyor hocam?
Windows update i devre dışı bırak.servis point konrtol etti
22.5.2 var bu sürümde cok en az hata aldim ve rand zamanlarda oldugu icin arkadaşlarımda uzun sure kalmasi gerekir onu yapamam windows update kapali format atmak istemiyorum suanlik internetim yavas indirmek zor oluyor oyunlarıWindows update i devre dışı bırak.
DDU ile driver silip 22.5.1 i yükle.
İşe yaramazsa AMD uygulamasından veya MSİ afterburnerdan core clock değerini 50 mhz azalt.
Bu da işe yaramazsa ekran kartını arkadaşının sistemine takıp denesene. Arkadaşının sisteminde sorun olmazsa senin sisteminde mutlaka bir sorun vardır. Format atıp temiz kurulum yapmanı öneririm.
Arkadaşının sistemine takınca da aynı sorun oluyorsa kart donanımsal olarak sorunludur. Tekrar garantiye yolla.
O zaman core clock değerini 50-100 mhz düşürmeyi dene.İşe yarayabilir22.5.2 var bu sürümde cok en az hata aldim ve rand zamanlarda oldugu icin arkadaşlarımda uzun sure kalmasi gerekir onu yapamam windows update kapali format atmak istemiyorum suanlik internetim yavas indirmek zor oluyor oyunları
Peki görüntüler ile bidaha garantiye versem bulunurmu sorunO zaman core clock değerini 50-100 mhz düşürmeyi dene.İşe yarayabilir