un4given35
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
telefonda olmuyor da şubeden açsak ref kodunu verse oluyor mu ?
Referans kodunu hesabı açtıktan sonra giriyorsunuz. Bayram dolayısıyla şube kapalı değilse direkt gidin çünkü bugün son günü. Önümüzdeki ay yenilenebilir kampanya ama belli de olmaz. Bankalar genelde kampanyaları 1 aylık yapıyor, yenileyebiliyorlar.telefonda olmuyor da şubeden açsak ref kodunu verse oluyor mu ?
Kimlik kartını nfc ile okumama sebebi ne olabilir sizce açamadım henüz.Referans kodunu hesabı açtıktan sonra giriyorsunuz. Bayram dolayısıyla şube kapalı değilse direkt gidin çünkü bugün son günü. Önümüzdeki ay yenilenebilir kampanya ama belli de olmaz. Bankalar genelde kampanyaları 1 aylık yapıyor, yenileyebiliyorlar.
Telefonunuzda NFC var mı? Bunu araştırın.Kimlik kartını nfc ile okumama sebebi ne olabilir sizce açamadım henüz.
ikisini de yapabiliyor muyuz? nasıl oluyor anlamadımÜstte yaptım. Hatta daha yeni migros indirimimde geldi. Yarın kullanacağım
Arkadaşımın telefonunda NFC yoktu. NFC yaptırmadan üye oldu.Kimlik kartını nfc ile okumama sebebi ne olabilir sizce açamadım henüz.
Evet. Hem migros hem yemek sepeti yapabiliyorsunuz. İkisi içinde ayrı promosyon kodu girme bölümü var.ikisini de yapabiliyor muyuz? nasıl oluyor anlamadım
bende de aynı durum var neden böyle oluyor acaba müşteri hizmetlerine de bağlanılmıyor. siz alabildiniz mi?YEMEK300 yazıyorum ama şuanda işlemnizi gerçekleştiremiyoruz diyor migrosu yazdım bi sıkıntı çıkmadı
Vantilatör alacağım olmuyor muydu, sanalmarket elektronik kısmında.elektronikte geçerli değil
bir hesapta 2. kez denediyseniz ondan oluyor olabilir. aynı adrese aynı kampanyayla 2. kez kullandırmıyorbende de aynı durum var neden böyle oluyor acaba müşteri hizmetlerine de bağlanılmıyor. siz alabildiniz mi?
referans gönderir misinGarantili olursan 250₺ bonus veriyor kod istersen verebilirim