𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Konu ile alakasız ama sizlere dm atıyorum dönüş yok gelmiyormu acaba dm?Uçuk fiyat çıkma olasılığı yüksek.
Konu ile alakasız ama sizlere dm atıyorum dönüş yok gelmiyormu acaba dm?Uçuk fiyat çıkma olasılığı yüksek.
1 1.5 yıl olduysa bence garanti sorgulayın bazı kartlar 2 yıl hatta bazılarının garantisi 3 yıl oluyor fatura talep etmezler s/n yeterli olur genellemede ancak gigabyte direk garantiye gitmiyor diye biliyorum aldığınız distiribütör bulun s/n sorgulayın derimherkese merhaba yaklasık 1 - 1.5 yıl once gigabyte b450 AORUS pro ankartım bozuldu ve çalışmıyor . garantisi yok ve faturası da yok bu şekilde garantiye gönderebilir miyim bilgisi olan varmı yapılırsa ve çok ucuk fıyat çekmezlerse yaptırmak istiyorum
Kasım ayının başlarında atmışsın cevap vermişim başka yok.Konu ile alakasız ama sizlere dm atıyorum dönüş yok gelmiyormu acaba dm?
Bir kaç adet daha attım ama sanırım yanlış kişiye gidiyor benim mesajlarKasım ayının başlarında atmışsın cevap vermişim başka yok.
1.5 yıl kadar once bozuldu daha once kullanıyodum garantısı bıtmıstı zaten bı ara sabah pc yı acmak ıcın otrudum acılmadı msi anakart almıstım ama buna ucuk fıyat cekılmezse yaptırmayı dusunuyorumAnakartın 1-1,5 yıl öncemi bozuldu yoksa 1-1,5 yıl önce aldığın anakartın mı bozuldu? Eğer anakartın 1.5 yıl önce bozulduysa garantisi zaten yoktur boşuna hiç servise gönderme, yetkili servisler genelde komponent bazında onarım yapmıyor, değişim veya iade verip geçiyorlar, bu tarz komponent bazında onarım yapan işletmeler var onlar ile görüşmen daha mantıklı olur.
Ama alalı 1.5 sene kadar olduysa ve yanlış hatırlamıyorsam gigabyte ürünlerini arena getiriyor, https://www.cercev-e.com/ buradan garanti takibi kısmından ürünün seri numarasını aratarak garanti sorgulaması yapmayı deneyebilirsin, eğer ürün arena'nın envanterine gireli garanti süresinden fazla olmadıysa muhtemelen faturasız da işlem görebilir.