Garantisi bitmiş ipad 10.nesil

Uraz Batu

80+
Reaksiyon skoru
81
Bu tablet hakkında çok bir bilgim yok video film oyun tarzı şeyler için alacağım ikinci eli alırken nelere dikkat etmeliyim satıcıyla 10 bine anlaştım

Bu tablet hakkında çok bir bilgim yok video film oyun tarzı şeyler için alacağım ikinci eli alırken nelere dikkat etmeliyim satıcıyla 10 bine anlaştım
hafızası kaç ekranda kırık çizik falan varmı batarya sağlığı kaç tauch id çalışıyormu

Aaa çok mantıklı yurt dışı modellerde telefon gibi 4 ayda bir açtırma mantığı vs var mı peki olayı nedir telefondan farkı var mı

hafızası kaç ekranda kırık çizik falan varmı batarya sağlığı kaç tauch id çalışıyormu
256 gb kırık çizik yok kasa temiz batarya da pil ömrü görünmüyor ipad öyleymiş dediler

Aaa çok mantıklı yurt dışı modellerde telefon gibi 4 ayda bir açtırma mantığı vs var mı peki olayı nedir telefondan farkı var mı
Telefondan farkı var tabi hocam. Açtırma falan gibi hiçbir şey yok. IMEI gibi bir durumu yok. Yurtdışı tercih etmenizi öneririm zaten garantisiz cihaz baktığınız için problem olmaz. En azından aynı fiyatlara daha üst model alabilirsiniz.

256 gb kırık çizik yok kasa temiz batarya da pil ömrü görünmüyor ipad öyleymiş dediler
Bence güzel fiyat bataryası ölüdür muhtemelen benim 10. Nesil daha 10 aylık bataryası kötü.
incelemesini yap ipadde ölü pixel oldu mu çok oluyor ona dikkat et touch id çalışıp çalışmadığına ve ekranın orinalliğine bak onun dışında önemli şeyler yok pek iphone gibi incelemeye gerek olmuyor genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefondan farkı var tabi hocam. Açtırma falan gibi hiçbir şey yok. IMEI gibi bir durumu yok. Yurtdışı tercih etmenizi öneririm zaten garantisiz cihaz baktığınız için problem olmaz. En azından aynı fiyatlara daha üst model alabilirsiniz.
Ben çok farkı olmuyor diye hatırlıyorum yurt dışı ipad diye bi kavram olmadığı için vergileri de hemen hemen yakın örneğin apple.us ta ipad 600 dolarken (yaklaşış 25 bin ) apple.tr de 26 bin

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,777
Üyeler
185,950
Son üye
BUGRA66
Geri