Garantisi Devam Eden Laptop İçin Yükseltme

ZodiacArs01

80+ Silver
Reaksiyon skoru
554
Amazondan alinma hp victus 4050 laptop var. Aklımda 16gb rami 32gb yükseltme vardı 1 senedir. Mayıs ayında yapmayı planlıyorum. Yetkili servise götürsem parasıyla ram yukseltsem performans konusunda daha iyi olur mu? Bir de serviste termal macun ve genel temizlik yapmalarını istersem yaparlar mı?

Yetkili servise götürmenizin performansa etkisi olmaz, ramın artmasının genel performansa etkisi olur; cihazda yükseltme veya temizleme işlemi sonucu oluşabilecek sorundan dolayı; faturanın kime çıkacağı konusunda etkisi olur. Garantili cihazı riske atmayın; bakım işleminide yaparlar, ücreti babında memnuniyetle.

Yetkili servise götürmenizin performansa etkisi olmaz, ramın artmasının genel performansa etkisi olur; cihazda yükseltme veya temizleme işlemi sonucu oluşabilecek sorundan dolayı; faturanın kime çıkacağı konusunda etkisi olur. Garantili cihazı riske atmayın; bakım işleminide yaparlar, ücreti babında memnuniyetle.
Zaten yetkili servisten ram yükseltmesi yapacağım çünkü kendim bilmiyorum bir bilgisayarciya da guvenmiyorum. Yetkili servise goturmenin extra performans verme olayını anlamadım. Ram yükseltme yapacağım

Yetkili servise götürsem parasıyla ram yukseltsem performans konusunda daha iyi olur mu? Yetkili servis değil; ramın yükseltilmesinin faydası olur demek istedim.

Geri