param güvende ile alın nolur nolmaz2. El garantisiz rx6700xt alınır mı? Garantili olanlarla arasında 800 900 lira fark var (benim için büyük fark). Furmark testinde 67 derecede çalışıyor.
şans işi hocam adam size satar 4 ay sonra ekran gider baktınız kart puflamış veya garantili alırsınız sisteminiz kartı bozar garantide kullanıcı hatası der geri gönderir şans işi2. El garantisiz rx6700xt alınır mı? Garantili olanlarla arasında 800 900 lira fark var (benim için büyük fark). Furmark testinde 67 derecede çalışıyor.
Amd kartlarda bu tür bozulmalar yaşanıyor mu sık sık? Bulduğum kart sapphire nitro plus modeli.şans işi hocam adam size satar 4 ay sonra ekran gider baktınız kart puflamış veya garantili alırsınız sisteminiz kartı bozar garantide kullanıcı hatası der geri gönderir şans işi
Kutu fatura var garanti yokalınmaz kfg önemli
her kartta olabilir bunun amd si nvidiası inteli yok hocam ancak sapphire almayın ısınıyorAmd kartlarda bu tür bozulmalar yaşanıyor mu sık sık? Bulduğum kart sapphire nitro plus modeli.
Hangi marka tercih etsem daha iyi olur? Msi ve asus var yine benim bulabildiğim. Xfx önermiyolar geneldeher kartta olabilir bunun amd si nvidiası inteli yok hocam ancak sapphire almayın ısınıyor
xfx sapphireden daha iyidir asrock var msi değilde asus en iyilerindendirHangi marka tercih etsem daha iyi olur? Msi ve asus var yine benim bulabildiğim. Xfx önermiyolar genelde
Teşekkürlerxfx sapphireden daha iyidir asrock var msi değilde asus en iyilerindendir
kfgsiz almanızı önermemAmd kartlarda bu tür bozulmalar yaşanıyor mu sık sık? Bulduğum kart sapphire nitro plus modeli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kutu fatura var garanti yok
Sapphire Nitro+ ın neresi ısınıyor tam olarak? En iyi serilerden biri kendisi.her kartta olabilir bunun amd si nvidiası inteli yok hocam ancak sapphire almayın ısınıyor