garantisiz telefon??

Kit Snicket

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
315
babam bana telefon alacak bı 3 4 k sekmentınde. babamın arkadası bı yerden telefon almıs sorun yasamamıs o soylediği yerde mı 10 t yı garantısız 3700 e veriyormus bı sıkıntı çıkar mı

Garantisiz ve kaçak bir telefon. İmei klonlama işlemi ile telefon resmi hale getiriliyor. Telefonu almadan önce arkadaki imei'isini sorgulayın ve global sürüm olmasına dikkat edin.

Alınır mı sizin tercihiniz ancak günlük kullanım için alıyorsanız galaxy m 51 öneririm.

Garantisiz ve kaçak bir telefon. İmei klonlama işlemi ile telefon resmi hale getiriliyor. Telefonu almadan önce arkadaki imei'isini sorgulayın ve global sürüm olmasına dikkat edin.

Alınır mı sizin tercihiniz ancak günlük kullanım için alıyorsanız galaxy m 51 öneririm.
Eğer rom değişmişse imei atarken kesinlikle kaçak telefon önermiyorum.

O tür ucuz telefonlar genellikle yurtdışından gelir. Türkiye'ye kayıt ettirmezler, IEMI kopyalarlar.
Başka kullanılmayan telefonun IEMI'sini kopyalıyorlar. Yasal bir durum değil ve bir süre sonra IEMI kaydının kaçak olduğu anlaşılıyor ve telefon kilitleniyor. Tekrar farklı bir IEMI attırmanız gerekir. Ücreti 50TL olur genellikle. Yine de önermiyorum başınız ağrır ve yasal değildir.

Geri