xPanda 80+ Bronze Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 842 Reaksiyon skoru 445 9 Nisan 2020 #1 Gençler 10 aktif ben dahil bir ekip kurup gartic.io atalım birlikte ?? ne dersiniz ilk yazan 9 kişiyle oynayalım ?
Gençler 10 aktif ben dahil bir ekip kurup gartic.io atalım birlikte ?? ne dersiniz ilk yazan 9 kişiyle oynayalım ?
oguzhanFhd 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 68 Reaksiyon skoru 24 9 Nisan 2020 #2 nasıl bi oyun dostum.
xPanda 80+ Bronze Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 842 Reaksiyon skoru 445 9 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 oguzhanFhd yazmış: nasıl bi oyun dostum. Devamı için tıklayın... Kanka sırayla çizen kişinin ne çizdiğini tahmin ediyoruz En son belirlenen skora ulaşan kazanıyor google üzerinden oynanıyor
oguzhanFhd yazmış: nasıl bi oyun dostum. Devamı için tıklayın... Kanka sırayla çizen kişinin ne çizdiğini tahmin ediyoruz En son belirlenen skora ulaşan kazanıyor google üzerinden oynanıyor
KafasıMeşgul 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,075 Reaksiyon skoru 454 10 Nisan 2020 #4 xPanda yazmış: Kanka sırayla çizen kişinin ne çizdiğini tahmin ediyoruz En son belirlenen skora ulaşan kazanıyor google üzerinden oynanıyor Devamı için tıklayın... hocam ben oynarım biraz geç oldu ama
xPanda yazmış: Kanka sırayla çizen kişinin ne çizdiğini tahmin ediyoruz En son belirlenen skora ulaşan kazanıyor google üzerinden oynanıyor Devamı için tıklayın... hocam ben oynarım biraz geç oldu ama
xPanda 80+ Bronze Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 842 Reaksiyon skoru 445 10 Nisan 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 KafasıMeşgul yazmış: hocam ben oynarım biraz geç oldu ama Devamı için tıklayın... Bi 10 kişi olsak oynarız hocam dur konuyu bir yükselteyim Belki kurarız ekip oyanarız
KafasıMeşgul yazmış: hocam ben oynarım biraz geç oldu ama Devamı için tıklayın... Bi 10 kişi olsak oynarız hocam dur konuyu bir yükselteyim Belki kurarız ekip oyanarız
KafasıMeşgul 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 1,075 Reaksiyon skoru 454 10 Nisan 2020 #6 xPanda yazmış: Bi 10 kişi olsak oynarız hocam dur konuyu bir yükselteyim Belki kurarız ekip oyanarız Devamı için tıklayın... iyi olur hocam
xPanda yazmış: Bi 10 kişi olsak oynarız hocam dur konuyu bir yükselteyim Belki kurarız ekip oyanarız Devamı için tıklayın... iyi olur hocam