Kodlar bitti bile hocam.Herkese merhaba dün bildiğiniz üzere abdullah abi game+ kapalı beta kodu verdi o kodları denerken aktivasyon limitine ulaşıldı diyor bu sorun gidermi? yardım ederseniz sevinirim.
Dün 00.01 de kullanılmaya açıldı yani çoktaan bitmiştir 10 tane idi zatenHerkese merhaba dün bildiğiniz üzere abdullah abi game+ kapalı beta kodu verdi o kodları denerken aktivasyon limitine ulaşıldı diyor bu sorun gidermi? yardım ederseniz sevinirim.
kodun bittiğini biliyorum sadece bu limit sorunu gidermi onu soruyorumKodlar bitti bile.
kodun bittiğini biliyorum sadece bu limit sorunu gidermi onu soruyorumDün 00.01 de kullanılmaya açıldı yani çoktaan bitmiştir 10 tane idi zaten
kodun bittiğini biliyorum sadece bu limit sorunu gidermi onu soruyorumKodlar bitti bile hocam.
limit sorunu kod bitince de oluyor diye biliyorum.kodun bittiğini biliyorum sadece bu limit sorunu gidermi onu soruyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
kodun bittiğini biliyorum sadece bu limit sorunu gidermi onu soruyorum
Bende bu sorunu yaşıyorumHerkese merhaba dün bildiğiniz üzere abdullah abi game+ kapalı beta kodu verdi o kodları denerken aktivasyon limitine ulaşıldı diyor bu sorun gidermi? yardım ederseniz sevinirim.