Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
- Reaksiyon skoru
- 20,609
İyi boyutunu yanlış biliyormuşsun.doğru attım sanırım ?
İyi boyutunu yanlış biliyormuşsun.doğru attım sanırım ?
yani sorun neyden kaynaklı ?İyi boyutunu yanlış biliyormuşsun.![]()
SSD kronik sorunlu. Sorunlarından birisi de yavaş olması. Garantiye verin bence.yani sorun neyden kaynaklı ?
donanimarsivi.com
bu yazdığınızın aynısını ben size bundan kaynaklı diye yazdım, aynı konuyu da attım. Peki bunu neden indirttiniz banaSSD kronik sorunlu. Sorunlarından birisi de yavaş olması. Garantiye verin bence.
Rehber - Sorunlu SSD'ler ve Sorunları
Sizlere sorunlu SSD'ler ve sorunlarını hakkında bilgi vereceğim. Bu SSD'leri kullanılmasını kesinlikle önermiyorum. Bu sorunların çözümü var mı? Bazı sorunlar yazılımsal olabiliyor. Markalar firmware güncellemesi ile çözebiliyorlar. Bazı sorunlar ise donanımsal olabiliyor bu yüzden çözümü...donanimarsivi.com
120 GB diyorsunuz ama disk 446 GB gariplik vardı acaba sizi dolandırdılar mı diye öğrenmek için.bu yazdığınızın aynısını ben size bundan kaynaklı diye yazdım, aynı konuyu da attım. Peki bunu neden indirttiniz bana
kusura bakmayın benim hatam yanlış link i kopyalamışım yani ssd değiştirmek veya 2. bir ssd almak mı çözer bu sorunu120 GB diyorsunuz ama disk 446 GB gariplik vardı acaba sizi dolandırdılar mı diye öğrenmek için.
Büyük ihtimal çözer.kusura bakmayın benim hatam yanlış link i kopyalamışım yani ssd değiştirmek veya 2. bir ssd almak mı çözer bu sorunu