- En İyi Cevap
- 1
Dahası
abi benim 9 saatlik uykuyu 8 saatlik uykuya çeviren indirimi de paylaşabilir misin istediklerim gelmeyecek gibi de ben yatayım.
Allah razı olsun reis yardımların için.yatın yatın çok ekstrem bir şey yok ihtiyacı olana
Evet biraz öyle oldu sanki Zaten forum gazlamayı ve gazlanmayı çok seviyor. En son örneği V4.5 idi işte.ben story görünce açtım forum kendi kendini gazladı :d
Ekstrem değil ucuz şeyler arıyoruz abi incik cıncık ne varsa yollayatın yatın çok ekstrem bir şey yok ihtiyacı olana
Bu yorumu atma krallığı İyi geceler herkese o halde.yatın yatın çok ekstrem bir şey yok ihtiyacı olana
Adam mı eliyon reizyatın yatın çok ekstrem bir şey yok ihtiyacı olana
ürün sanki 959 tl den 399 tl ye indirmişler gibi gösteriyorlarben story görünce açtım forum kendi kendini gazladı :d
Mesaj otomatik birleştirildi:
anlamadım.
h100i elite capelix white yada 2x8 corsair 3200 ram gönder hocam ordan bu beyaz sistem toplamak cok pahalıya patlıyoryatın yatın çok ekstrem bir şey yok ihtiyacı olana
5 stoklu RTX 3050 için eleme yapılıyorAdam mı eliyon reiz
Yol yakınken dön bak ,ocağına incir ağacı dikiyorsun farkında değilsinh100i elite capelix white yada 2x8 corsair 3200 ram gönder hocam ordan bu beyaz sistem toplamak cok pahalıya patlıyor