Neler Yeni

Gece bu saatlerde öten bülbül

Akhisarli45

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Berke
Yaklaşık 1 2 aydır evimin önündeki parkta bir bülbül var. Gece tam bu saatlerde 2 gibi ötmeye başlıyor. Çok güzel çok huzur verici bir sesi var. Yatağım pencerenin yanında bazen gece kalktığımda ötüyor oluyor penceremi açıp öylece parkı izliyorum görmüyorum ama onun orda bir yerde olduğunu biliyorum çok güzel bir an. O anki duygu durumuna eşlik ediyor insanın hüzünlüyse bir türkü gibi oluyor içini yakan. Mutluysan daha da enerji verici bir ses oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Yunus
Aynısını köyde yaşıyorum fakat bülbül değil genelde baykuş oluyor ve huzur vermekten ziyade huzur kaçırıyor. penceremin de önüne konuyor sineklik olmasına rağmen insan bir ürperiyor işin açıkçası. Doğduğumdan beri devam ediyorlar. Etrafa bakıyorum zifiri karanlıktan bir şey göremezken içtenlik ile onun/onların beni izlediğini biliyor ve sigara mı bile tedirginlik ile içiyorum. Ne diyeyim aynı ülke aynı yıl aynı yüzyıl fakat farklı hayatlar...

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Aynısını köyde yaşıyorum fakat bülbül değil genelde baykuş oluyor ve huzur vermekten ziyade huzur kaçırıyor. penceremin de önüne konuyor sineklik olmasına rağmen insan bir ürperiyor işin açıkçası. Doğduğumdan beri devam ediyorlar. Etrafa bakıyorum zifiri karanlıktan bir şey göremezken içtenlik ile onun/onların beni izlediğini biliyor ve sigara mı bile tedirginlik ile içiyorum. Ne diyeyim aynı ülke aynı yıl aynı yüzyıl fakat farklı hayatlar...

Dostum sesli güldüm, affet.

Kara*

80+ Silver
oyun istiyo abisi uyuyon diye kıyamıyo sana

Top Bottom