Geceleri geç uyumanın boy kiloya etkisi çok mudur?

21 22 yasına kadar boy uzuyor ama 18 gıbı asıl boyuna ulasmıs oluyorsun ondan sonra 22 ye kadar 2 3 cm max onun dısında erken uyumak 10 cıvarı hormon salgılamasında etkı var yatmadan once ve sabah kahvaltıda 1 bardak sut ıcmenınde kemıklere ve boya faydası var ama boyunun cok daha uzayacagını sanmıyorum genetık durum nedır anne baba boyları? onun dısında cok aklına takılıyor ve rahatsız edıyorsa endokrınolojıye gıtmen saglıklı ve mantıklı olur
kral ben 18 yaşındayım 175 boyundayım annemde 175 babam 185 uzar mıyım? genetikde uzun yani benim

Gelişimin için olumsuz etki yaratabilir.

bedava mı? ve ortopediye gitsem olur mu
bedavamı ne demek hocam. normal devlet hastanesınde doktora muayne olacaksınız ayrıca ortopedı baska dal. sızın boy uzama ongurunuz ıcın bır bolum degıl

bedavamı ne demek hocam. normal devlet hastanesınde doktora muayne olacaksınız ayrıca ortopedı baska dal. sızın boy uzama ongurunuz ıcın bır bolum degıl
sanırım endokrinoloji için ilk önce dahiliye bölümüne gitmem lazım, doğrudan randevu verilmiyor. ortopediye gidip büyüme plağıma baktırıp ordan iç dahiliye bölümüne geçerim ordan da endokrinoloji bölümüne

sanırım endokrinoloji için ilk önce dahiliye bölümüne gitmem lazım, doğrudan randevu verilmiyor. ortopediye gidip büyüme plağıma baktırıp ordan iç dahiliye bölümüne geçerim ordan da endokrinoloji bölümüne
Devlet hastanesinde o kadar randevunun zamanının gelmesini beklersen zaten o zamana kadar boyun uzar

günümüzde 17 yaşından sonra çok boyu uzuyacak insan olduğunu düşünmüyorum çok nadirdir

Geri