Geceleri oyun daha akıcı

Reaksiyon skoru
0
Olayı kısaca anlatmak istiyorum , tuhaf bir olay çünkü. Bizim binamız eski ve bu binaya taşındıktan sonra bilgisayar satın aldım eski bilgisayarım 3060lı 5600xli bir kasaydı ve input lag var gibi hissettiriyordu. Sonra anlayamadım csgo'da veya cs2'de mermiler adama geç vuruyor oyun hissayatı fps yüksek olsada kötüydü. Sonra buna tilt olup internetten kaynaklı olabileceğini düşünüp internet sağlayıcımı değiştirdim ve aynı sorun devam etti. Bu kasadan sıkıldım ve 1.5 sene önce 4070ti'lı ve7800x3dli bir kasa topladım ve ben şok oyun daha akıcı fps ve hz yükseldiği için fakat yinede o merminin geç vuruş hissayatı hala devam ediyordu. Sadece geceleri oyun bir nebzede olsa daha akıcı oluyor. En azından geceleri hisssedebiliyorsun o daha akıcı olması olayını. Buna benzer bir sorun yaşayan ya da sorunla uğraşıp soruna çözüm bulan var mıdır ? Herhangi birine anlatırken öyle şey mi olur canım fps'in yüksek diyorlar :D . Bundan dolayı olayı kime anlatsam pek inanmıyorlar.

Adamın anlattığı kadarıyla Harmonik kaynaklı olduğu yazılmış

Elektronik ve internet alt yapılarınla ilgili gibi duruyor direkt. Geceleri daha az kullanım olduğundan sana aloke edilen bant genişliği falan etkilenmiyor, losslar azalıyor vs. Yani komple mahalleyi değiştirmen lazım gibi :D

İşlemci de soğutucu olarak ne kullanıyorsun?

Hüseyin, bunu anlamanın çok kolay bir yolu var, CS de botlarla alıştırma at bakalım, nasıl hissettirecek...

Hocam freesync veya gsync açıksa devre dışı bırakıp dener misin

Hüseyin, bunu anlamanın çok kolay bir yolu var, CS de botlarla alıştırma at bakalım, nasıl hissettirecek...
kankam aslında botlarla maçtaki ile aşağı yukarı aynı hissiyat var, geceleri açık ara farkla daha fazla akıcı. Mesela mouse'u hızlıca sağa sola çevirirkenki o frame atlayışı bile daha seri daha keskin belli oluyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam freesync veya gsync açıksa devre dışı bırakıp dener misin
kapalı kankam fresync

İşlemci de soğutucu olarak ne kullanıyorsun?
kule soğutucu, derecelerde hiç oynama yok reis, mesela gün içi ekran kartı 60 derece gece 60 derece. gün içi cpu 59 derece gecede o derecelerde

Adamın anlattığı kadarıyla Harmonik kaynaklı olduğu yazılmış
kankam tam olarak ne oluyor bu harmonik dediğin olay

Geri