Bende de aynı sorun 1 yıldır var. Genelde hiç bir şey düşünmemeye çalışıyorum.Arkadaşlar merhaba. Ben geceleri uyuyamıyorum, her gece 4-5'e kadar uyanık kalıyorum. Niye olabilir, nasıl bunu yenebilirim? Bunun bir hastalığı falan mı var? Her gün uyuyamadığım için uykusuz kalkıyorum ve istediğim şeylerin hiçbirini yorgunluktan yapamıyorum. Niye olabilir?
saat 1 e kadar dayan ve uyu sonrasında aksam 10 gibi uyancak büyük ihtimal sonraki gün saat öğlen 5 e kadar uyuma bu sefer gece 1 2 gibi uyanırsın bu sekilde yavas yavas düzene sokabilirsin.Arkadaşlar merhaba. Ben geceleri uyuyamıyorum, her gece 4-5'e kadar uyanık kalıyorum. Niye olabilir, nasıl bunu yenebilirim? Bunun bir hastalığı falan mı var? Her gün uyuyamadığım için uykusuz kalkıyorum ve istediğim şeylerin hiçbirini yorgunluktan yapamıyorum. Niye olabilir?
Evet abi denedim haklısın Vücüd enerji sarf etmesi lazım.Günlük vücudunu yormuyorsan uyuyamazsın.
Yani bana öyle demişlerdi.
yalnız değilsin.Arkadaşlar merhaba. Ben geceleri uyuyamıyorum, her gece 4-5'e kadar uyanık kalıyorum. Niye olabilir, nasıl bunu yenebilirim? Bunun bir hastalığı falan mı var? Her gün uyuyamadığım için uykusuz kalkıyorum ve istediğim şeylerin hiçbirini yorgunluktan yapamıyorum. Niye olabilir?
Bir arkadaşın dediği gibi bir gün sabahla ertesi gun akşam 10-11de yat en fazla 15 dakkada uyursun. Ondan sonra düzenli yat düzenli kalk. Ben gece 1-2 gibi yatip 9-10 arası kalkıyorum yattığım saate bağlı olarakArkadaşlar merhaba. Ben geceleri uyuyamıyorum, her gece 4-5'e kadar uyanık kalıyorum. Niye olabilir, nasıl bunu yenebilirim? Bunun bir hastalığı falan mı var? Her gün uyuyamadığım için uykusuz kalkıyorum ve istediğim şeylerin hiçbirini yorgunluktan yapamıyorum. Niye olabilir?
Bendede oldu 1 sene boyunca çok uyuyamıyordum ama zamanla geçtiArkadaşlar merhaba. Ben geceleri uyuyamıyorum, her gece 4-5'e kadar uyanık kalıyorum. Niye olabilir, nasıl bunu yenebilirim? Bunun bir hastalığı falan mı var? Her gün uyuyamadığım için uykusuz kalkıyorum ve istediğim şeylerin hiçbirini yorgunluktan yapamıyorum. Niye olabilir?
Bende aynı ama memnunum hayatımdan.Arkadaşlar merhaba. Ben geceleri uyuyamıyorum, her gece 4-5'e kadar uyanık kalıyorum. Niye olabilir, nasıl bunu yenebilirim? Bunun bir hastalığı falan mı var? Her gün uyuyamadığım için uykusuz kalkıyorum ve istediğim şeylerin hiçbirini yorgunluktan yapamıyorum. Niye olabilir?
Doktora görünün hocam size yardımcı olacaktırYatamıyorum hocam.
Hocam stresliyim sınavlardan dolayı.
Bilmiyorum hocam.
Hocam evet dolu biraz.