Neler Yeni

STOK YENILENDI - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Aler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren ö.
sordugum 10 kişiden 9 u gıcırtı sesi çıkartıyor ve rahatsız ediyor diyor içini açıp törpülicem diyen vardı

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Abdullah
gıcırtı sorunu yokmu dostum
daha önce aldığım da gıcırtı sesi vardı yay sesine benziyordu her zaman olmasa da 50 tıklamda 1 baze n10 defad abir di iade etmiştim. Ama çok da memnundum tekrar yakalayabilirsem yeniden alacağım

swishhy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Swishhy
sordugum 10 kişiden 9 u gıcırtı sesi çıkartıyor ve rahatsız ediyor diyor içini açıp törpülicem diyen vardı
Abartmayın. Maksimim %50lik bir kısım gıcırtı oldugunu soyluyor. Diger kalanlari oburleri bilgiliymis gibi onlari dinleyip ayni seyi soyluyor sadece. %50 lik bir oran ürünün kronik olmasi anlamina gelmez. %100 bir ihtimal olmasi halinde ancak kronik diyebilirsiniz.

Aler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren ö.
daha önce aldığım da gıcırtı sesi vardı yay sesine benziyordu her zaman olmasa da 50 tıklamda 1 baze n10 defad abir di iade etmiştim. Ama çok da memnundum tekrar yakalayabilirsem yeniden alacağım
hocam bende apex almak istiyorum ancak malesef o kampanyayı kaçırdık ben aralrında cidi bir fark oldugunu düşünmüyorum.

swishhy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Swishhy
hocam bende apex almak istiyorum ancak malesef o kampanyayı kaçırdık ben aralrında cidi bir fark oldugunu düşünmüyorum.
Ciddi bir fark yok zaten. Sensor ve ekran farki var. Ekran disinda sensoru fark edeilemeyecek kadar az bir fark var

Aler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Eren ö.
Abartmayın. Maksimim %50lik bir kısım gıcırtı oldugunu soyluyor. Diger kalanlari oburleri bilgiliymis gibi onlari dinleyip ayni seyi soyluyor sadece. %50 lik bir oran ürünün kronik olmasi anlamina gelmez. %100 bir ihtimal olmasi halinde ancak kronik diyebilirsiniz.
bilgilendirdigin için sagol bana göre halen kronik memnunmusun üründen

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Abdullah
ben pro almıştım . Ancak mavi apex olanı bir türlü denk getiremdim. Por olanda sorun var diyorlardı forumda alırsanız apex alın fiyat farkına değecez bişey yok vs muhabbetleri de vardı ama bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yılmaz Anar
şimdi denedim beyaz renk 159p modelini aldım teşekürler
Mesaj otomatik birleştirildi:

apex modeli sadece turuncu ve mavide gıcırdama var beyaz ve siyah modeli sorunsuz diğer renklerin hepsinde yok yani

swishhy7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Swishhy
Evet memnunum. Herhangi bir sorunuda yok.

şimdi denedim beyaz renk 159p modelini aldım teşekürler

apex modeli sadece turuncu ve mavide gıcırdama var beyaz ve siyah modeli sorunsuz diğer renklerin hepsinde yok yani
Bende mavi apex var. Bir sorunu yok. Tamamen kargo sürecinde olabilecek bir sorun olduğunu düşünüyorum.

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Umut Şener
Bilgisayar çökerten ilk mouse

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru