daha önce aldığım da gıcırtı sesi vardı yay sesine benziyordu her zaman olmasa da 50 tıklamda 1 baze n10 defad abir di iade etmiştim. Ama çok da memnundum tekrar yakalayabilirsem yeniden alacağımgıcırtı sorunu yokmu dostum
yanlış bilgi degil dilersen internete aj159apex gıcırtı sorunu yaz.
Abartmayın. Maksimim %50lik bir kısım gıcırtı oldugunu soyluyor. Diger kalanlari oburleri bilgiliymis gibi onlari dinleyip ayni seyi soyluyor sadece. %50 lik bir oran ürünün kronik olmasi anlamina gelmez. %100 bir ihtimal olmasi halinde ancak kronik diyebilirsiniz.sordugum 10 kişiden 9 u gıcırtı sesi çıkartıyor ve rahatsız ediyor diyor içini açıp törpülicem diyen vardı
hocam bende apex almak istiyorum ancak malesef o kampanyayı kaçırdık ben aralrında cidi bir fark oldugunu düşünmüyorum.daha önce aldığım da gıcırtı sesi vardı yay sesine benziyordu her zaman olmasa da 50 tıklamda 1 baze n10 defad abir di iade etmiştim. Ama çok da memnundum tekrar yakalayabilirsem yeniden alacağım
Ciddi bir fark yok zaten. Sensor ve ekran farki var. Ekran disinda sensoru fark edeilemeyecek kadar az bir fark varhocam bende apex almak istiyorum ancak malesef o kampanyayı kaçırdık ben aralrında cidi bir fark oldugunu düşünmüyorum.
bilgilendirdigin için sagol bana göre halen kronik memnunmusun üründenAbartmayın. Maksimim %50lik bir kısım gıcırtı oldugunu soyluyor. Diger kalanlari oburleri bilgiliymis gibi onlari dinleyip ayni seyi soyluyor sadece. %50 lik bir oran ürünün kronik olmasi anlamina gelmez. %100 bir ihtimal olmasi halinde ancak kronik diyebilirsiniz.
ben pro almıştım . Ancak mavi apex olanı bir türlü denk getiremdim. Por olanda sorun var diyorlardı forumda alırsanız apex alın fiyat farkına değecez bişey yok vs muhabbetleri de vardı ama bilmiyorumhocam bende apex almak istiyorum ancak malesef o kampanyayı kaçırdık ben aralrında cidi bir fark oldugunu düşünmüyorum.
apex modeli sadece turuncu ve mavide gıcırdama var beyaz ve siyah modeli sorunsuz diğer renklerin hepsinde yok yanibilgilendirdigin için sagol bana göre halen kronik memnunmusun üründen
Evet memnunum. Herhangi bir sorunuda yok.bilgilendirdigin için sagol bana göre halen kronik memnunmusun üründen
Bende mavi apex var. Bir sorunu yok. Tamamen kargo sürecinde olabilecek bir sorun olduğunu düşünüyorum.şimdi denedim beyaz renk 159p modelini aldım teşekürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
apex modeli sadece turuncu ve mavide gıcırdama var beyaz ve siyah modeli sorunsuz diğer renklerin hepsinde yok yani
sordugum 10 kişiden 9 u gıcırtı sesi çıkartıyor ve rahatsız ediyor diyor içini açıp törpülicem diyen vardı
Bu üçü aynı ürün mü? çözemedim
Alıntıyı görüntüle