❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Peki 179p mi daha iyi 159 pmi
179p sipariş etmiştim 972ye iptal ettim 726ya 159p aldım
Şu sorumun cevabını alıp uyucam hocam sizide rahatsız ettik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

179 ve 159 serilerinin pek farkı yok hocam. Ayni cihazlar fakat 179 serisi palm grip tutus icin 159 serisi daha cok fingertip ve claw grip tutus icin
Sadece tutuş farkı yani benim elim Rival 3e tam oturuyor herhalde 159 rival3 tarzı

Ben çok kararsız kaldım farem var lunatic hawk bir sorunuda yok.bu fare konusunda şarj birde ergonomik konusunda el boyutum küçük ama genede bilemedim.

kampanya kalıcı olarak bitti hayırlı uğurlu olsun konu açıldığından beri uğraşmama 6 ayrı telefondan denememe rağmen olmadı nasip ne diyelim stoklar yenilendi ama kampanya bitti diyor

kampanya kalıcı olarak bitti hayırlı uğurlu olsun konu açıldığından beri uğraşmama 6 ayrı telefondan denememe rağmen olmadı nasip ne diyelim stoklar yenilendi ama kampanya bitti diyor
Stoklar yenilenmedi hocam. Yenilendiysede bende gozukmuyor. Link atabilirmisiniz

Kesin temu olayı fark etti müdahale etti alan arkadaşlara hayırlı olsun umarım ihtiyacı olanlar almıştır :kedi:

Zamanında Apexi kapmak isterdim ama buna kısmetmiş bu da 2 bin tlleri geçer 2. Elde yakında

Geri